ertal Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5158

Sziasztok!

Elöször is, köszi mindenkinek a jókívánságokat Peti számára. Nincs ám olyan rosszul: még láza sincs. A doki szerint egyeseknél mindenböl hörghurut lesz; Dani is ilyen volt.

Ma reggel fél 6-kor ébredt, 3/4-ig még mellettem pihizett, aztán felkeltünk. A délelötti alvása viszont 8:35-töl 11:11-ig tartott!! Ezalatt vasaltam, fürödtem, olvastam, aludtam: szuper volt!

 

Kismica, depi hess!! Az nagyon vacak, és nálam szinte alapállapot. Ezt a többiek persze most nem fogják elhinni, de tényleg. Apró gyözelmek sokat segítenek: sikerül mindenkit iskolába vinni, elintézni dolgokat, egy problémásabb helyre eljutni kocsival, beparkolni... Matyival szerintem pont azt csinálod, amit kell. Nem emlékszem, viszed-e babatársaságba. Ha nem, vidd: ez neked is mamatársaságot jelent. A ceruza szerintem még roppant korai. Ki lehet néha próbálni, hogy mit kezd vele, de azt hiszem, csak késöbb.

Kaja nálunk:

fél 7 körül reggeli: vajaskenyérdarabkák a mi reggelizésünk alatt, aztán 1. 90 táp, joghurtos gyümi, vagy 2. tejpép, 3. gyümölcsös kölespép

10-11 tízórai: 180 táp, ha késön eszik, lehet ez az étkezés az ebéd

fél 1-1 ebéd: 200 fözelék, a mi kajánkból is kap (együtt eszünk), 100 gyümi

3-4 uzsi: 180 táp vagy tejpép

6-fél 7 vacsi: mint ebéd, ill. kap vajaskenyérdarabkákat a mi asztalunkról

fél 8: táp, 20-180 ml, amennyi épp lecsúszik

Vizet mindig iszik, elég sokat.

 

Ekcémás Rékának puszi!!