Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5148
sziasztok!

Ádám, úgy látszik, tényleg olvassa a topikot, mert ma nekünk is horror éjszakánk volt. Negyed 4-kor elkezdett sírni, fél ötig próbáltam visszaaltatni, akkor feladtam, és kivittem hozzánk. tudom, tudom, ez az, amit nem lenne szabad, de már totál kivoltam. ellenben egyből látszott, h hülyeség volt, mert ettől aztán totál felébredt, és azt hitte, h itt van a party time - rikoltozott, meg felült, meg a hajamat birizgálta, meg le akarta operálni az orrom. aztán beájulhattam, és arra ébredtem, h le akar mászni az ágyról. hát nagyszerű volt. legutóbb akkor kelt éjjel, amikor megtanult állni, gondolom, most a járással lehet összefüggésben... de ez hajnalban kevéssé vigasztalt. :)
ekcéma: nekem a doki azt mondta, h a körzetében most minden második baba ekcémás, mégpedig a kemény víz, távfűtés, szeles idő kombinációjából. a halicar meg a babé fürdető bejött, meg az az A vitaminos krém, amit a doki írt. kipróbáltuk a tejermékek elhagyását, semmi változás nem volt, ellenben attól, h _tényleg_ nagyon rendesen kentem, múlt péntekre tök rendbe jött. aztán jött a betegség, és most megint bazi randa. De persze nálunk sosem volt véresre vakarásig szörnyű a bőre.

allergia: lehet, h tényleg benne van az is, h mi hogy nőttünk fel, másrészt régen is lehetett egy csomó allergiás, csak nem ismerték fel. meg hát a medikalizáció marha nagy üzlet is.

Fogár, shaish-sal egyetértve még azt mondanám, h nemcsak az átlagéletkor nőtt, de az életminőség is változott. szintén sarkítva: az üknagyszülőknek született mondjuk 8 gyerekük, abból 4 meghalt. vagy: lehet, h az üknagyanyám is ekcémás volt, csak nem volt ideje/lehetősége foglalkozni vele. de persze ez csak az én véleményem.