Fogár Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5134

sziasztok!

 

zsuzsa: sajnálom az ekcémás tüneteket...:( talán tényleg jó ha dokival beszélsz...kaja ügyben, ill krém ügyben

 

amúgy miért ilyen sok az ekcémás gyerek mostanában?

 

szerencsére Jankának szuper jó bőre van...olyan szép és puha...mégcsak száraz sem volt...kis napsütés éri, szépen megbarnul :)...én spec adok neki mindent már, nem nagyon foglalkozok ilyen allergiás dolgokkal és így sincs gond vele...mák

aztán az is lehet,h genetikai adottság...ha hajlamos lenne, akkor is hiába vigyáznék lenne és kész...

 

toria: grat a szitterhez, melóhoz...meg az elszántsághoz a fogyásra...nekem is kéne egy adag elszántság. tornázol is? v csak kajaügyileg változtatsz? Mikortól  mész melóba? Addig Roli bölcsibe megy- v szitterrel lesz? (megvan már a helye? )

múltkor a Bálintban beszélgettünk kicsit a felügyelőnénivel...ő nagyon bölcsiellenes volt...azt mondta,h úgy megváltoznak a gyerekek...meg még olyan picurkák, én úgy sajnálnám beadni, megszakadna a szívem érte...nálunk vsz kiscsoport lesz a legkorábbi intézmény, sztem az már kell is kicsit...a bölcsiről nem feltétlen látom így...na persze más kérdés,h én más élethelyzetben vagyok, mint te.

 

jaaa... a husika eltűnésére én is kivi leszek...bár ha hasonlítani fog rám (márpedig eléggé hasonlít rám mindenki szerint) akkor majd olyan 5-6évesen...én akkor kezdtem el irtóra megnyúlni...egyelőre nem bánom, h ilyen, imádom harapdálni, csipkedni...és ő meg hancúrozik ettől és kacag, mert mindenhol csiklandós :)))) imádom.