toria78 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5133

szasztok
Élünk ám mi is. Babysitter-napok ezerrel, szabadság majd munka lesz. Nekiálltam fogyózni pár napja, a régi munkaruháimat nem akarom lecserélni...


MyBaby sok sikert az "új" élethez, jöhetnek a beszámolók az ottani életről, no meg képek Hankáról.

Maci köszi az ajánlást, addigra pont 2 szuper jelölt is befutott - az elején baromira nem olyan sitterek jelentkeztek, akiket vártam.

Zsuzsa, én gondolkodom a Helen Doron-on. Nálatok mennyi? Itt a foglalkozás 45 perces, heti egyszer, havi 4 alkalommal tartjuk. A tanfolyam hossza 10 hónap (40 alkalom).A tanfolyam havi díja: 8940Ft Egy összegben befizetve: 8100Ft /hó Tananyagcsomag: 17 100 Ft (A tanfolyam teljes anyaga CD-kkel, képeskönyvekkel)
Csak azon merengek, hogy vajon anyanyelvi tanár van-e. Mert ennyi erőből én is beszélhetek hozzá angolul, és akkor a páromtól és a sittertől tanul magyarul... Mert ugye a nagy ellenérv mindig az, hogy ne tanult hanem anyanyelvi embertől tanulja a gyerek.

Az anyós-varrásról jut eszembe.
A gyerekemnek tuti nagyobb a felsőteste, mint arányaiban a lába, mert a 80-as felső jó, a 80-as nadrág kb 4centivel nagy... kéne egy varrógép..

Ma voltunk dokinál : 11 kg 78 cm.

Kajában nálunk is most volt külön-együttevés váltás, eddig külön, most a kanalaznivalót előbb megkapja, utána a keksz buláta alma alatt mi is nekilátunk enni. Ő is nagy kutyerabéla, ma együtt ettünk almát, előbb a sajátjából, utána az enyémből rágicsált. Annnnyira cuki volt.

Alvás. Éjjel nincs gond, nappal tegnapelőtt  3,5 óra!!!!, tegnap 1 óra (és később délután 2), ma 1,5 (később semmi). Legalább ebédelni van időm (az külön van)


Megint volt hajvágás, mert iszonyat mennyi nőtt a haja 1,5 hónap alatt, most nem vackoltam, a legkisebb fokozattal levágtam.

 

Shaish nektek :-)))


Petinek jobbulást, bár a szót meg kellett néznem mi..

 

Kíváncsi vagyok, a husis lányok anyukái miről számolnak majd be pár hónap múlva. Ezek után fognak csak beindulni az apró lábacskák, csak érjétek őket utol séta közben!!!