plavka Creative Commons License 2007.02.15 0 0 423
Sziasztok!

nekem ami eddig felesleges volt, az a bimbóvédő, egyszer használtam akkor is azért, mert teljesen kivolt a már a mellem, még az első 6 hétben jártam, de se előtte se utána Zolika nem volt hajlandó azzal szopni, úgyhogy szenvedtem :)

A szüleim vetek valami kádba állítható fürdetőkét, amit azóta se használtunk, mert a kiskád jobban bevált.

Tejgyüjtő kagyló: azért vettem, mert fejés közben és a nem szoptató mellemből csorog/csorgott a tej. Ahogy mgvettem és elkezdtem használni a kagylót, nem csorgott a tej.:)) Egyébként is inkább éjjel csorog, akkor meg nincs rajta melltartó, tehát nem igazán tudom odatenni a mellemhez, anélkül, hogy le ne esne. Szal valahogy nem tudom hasznát venni. Eléggé macerás nappal is, én 2 mellből szoptatok, levenni az egyik melltartót amíg átrakom az amúgy is türelmetlen gyerekemet egyik mellről a másikra.

Amúgy jó lett volna, mert kevés a tejem, és minden csepp anyatej számít. A lefejt tejet este adom oda a gyereknek.

Ja hogy ne legyen cumizavara, vettünk softcupot neki, tegnap próbáltuk ki, 3 kanál után elkezdtett bőgni, igaz még én sem voltam túl ügyes az adagolásban. ez még kipróbálás alatt, nem mondom rá egykönnyen, hogy haszontalan, mert elég drága volt. Zolika még csak 2 hónapos, asszem ebben a korban talán még ne követelmény a kanállal evés :) Nem is szokta meg eddig vagy cumisüvegből, vagy cicből kapta a dolgokat.A későbbiekben is beválhat.