enabled Creative Commons License 2007.02.15 0 0 6267
"Ötmillió forintos díj a szemkilövő ávósok azonosításáért

2007-02-14. 18:36:26

A Kuruc.info olvasója, Bernát Zoltán 5, azaz ötmillió forintot ajánl fel annak, aki segít azonosítani az október 23-án két magyar fiatal szemét kilövő rendőrterroristákat! Ez a fontos, nem a Teve utca ablakai. Rendőrök, ha akad még egyáltalán tisztességes ember köztetek, itt a lehetőség a bizonyításra. Információt a szerk@kuruc.info e-mailcímre várunk.

Szeretnék felajánlani 5 millió forintot annak a személynek, aki olyan információval tud szolgálni, aminek alapjan megtalálható(k) az(ok) a rendőr(ök), aki október 23-án gumilövedékkel szemen lőttek legalább két embert.

Ha összefüggést látnak a tegnapi(keddi) 5 milliós rendőrségi felajánlással a Teve utca kilőtt ablakai kapcsán, nem tévednek nagyot. A rossz érzést, hogy ezt a felajánlást már sokkal előbb meg kellett volna tenni, valamelyest enyhíti az a gondolat (szégyen ide, szégyen oda), hogy ezzel rúgok azokba, akik 2006. október 23-án a magyarokba rúgtak.

Kuruc.info megjegyzés: Megint a civilek, magyar emberek vállalnak fel olyat, ami demokráciákban állami feladat. No de itt egy Benének, Görényinek miért jutna eszébe díjat kitűzni a szemkilövők fejére, ha egyszer ők maguk adtak parancsot (nekik meg Gyurcsány) a tömegbe lövésre.

Köszönettel: Bernát Zoltán"

(www.kuruc.info)

Minden elismerésem Bernát Zoltáné - még így, ismeretlenül is.