bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.14 0 0 123
Nézd, én leírtam már az esetemet a Burger Kingben! Valjuk be őszintén, ez nem volt szép dolog, hogy a békésen vacsorázó emberekre rárontottak a rendőrök. Egyik ismerősünket úgy üldözték ki a kocsmából, hogy utána két, egymással szembenálló rendőrsorfal között kellett elmenniük, és mindegyik jól rájuk vágott egyet! De egyébként még millió történet van! Nem akarok semmi esetre sem általánosítani, úgy vélem, nyilvánvalóan elképesztő sok rendőr tette rendben a dolgát, de ugyanakkor sajnos elég nag számban voltak olyan történések, amik nagyon nem voltak demokratikusak.

"Na, ezek közül páran, amikor átengedtük őket és szépen elmondtuk, hogy merre javaslojuk az utat neki, amikor megfelelő távolságra kerültek tőlünk akkor leköcsögrendőröztek és ávéhásoztak bennünket. Ezek a drága jó, szelíd, ártatlan emberek..."

A helyzet az, hogy én magam is roppant nagy feszültséget éreztem. Hidd el, sok normális ember volt kinn, de a félelem ugye indulatokat gerjeszt. Ha neked kevés nehéz helyzetben volt részed, akkor annak örülni kell!

Egyébként az még érdekelne, hogy szerinted elfogadható volt a rendőrség fellépése?
Nem volt ez egy kicsit sok?
Előzmény: BlackByrd (105)