fr.uzsi Creative Commons License 2007.02.11 0 0 73517

Luci!

:))))))))))))

Én nagyon bíztam benne, hogy így lesz. :))) Egyébként meg egyetértek a dokiddal. Szvsz egy lombikos koraterhességnél minden egyébként abnormális dolog bőven belefér a normálisba. :) Nyugi, és mennek a további drukkjaim! :)

 

Dongó!

Nagyon jól teszed, hogy vársz még egy kicsit inkább. Minden lombikra elsősorban lélekben kell nagyon felkészülni. Most nagyon gyorsan lenyomtál kettőt is egymás után. Kicsit töltődj fel lelkileg, tedd helyre a fejedben a dolgokat, ebben tuti fog segíteni a kineziológus is.

Ez most itt OFF lesz, de az örökbefogadásról. Mi már sorban állunk. Sokáig tartott nekünk is, mire a tettek mezejére léptünk. Nekem azt volt marha nehéz a lelkemben lerendezni, hogy azzal, hogy elindítom az örökbefogadási procedurát, az nem azt jelenti, hogy egyúttal lemondok a vérszerinti gyerek lehetőségéről. De ha ezt le tudjátok magatokban rendezni, akkor vágjatok bele minél előbb, mert nyílt örökbefogadásnál is egyre hosszabb a várakozó lista. A veszprémi tegyesznél nagyon rendes az ügyintéző, nekünk nagyon flottul ment minden. Nem volt felesleges időhúzás, aktatologatás. Nagyon emberséges volt mindenki. Beszéljetek róla többször egymás között. Nem kell erőltetni csak időnként, ha a helyzet úgy adja, akkor beszéljetek róla. És hidd el, már az egy hatalmas megnyugvás lesz, ha úgy érzitek, nem teljesen elvetendő alternatíva az örökbefogadás. Ha konkrétumokra is kíváncsi vagy, akkor magánban szívesen mesélek, mert nem akarom teljesen szétoffolni a topikot.

ON

És még annyit, hogy most nagyon büszke vagyok ám Rád, hogy képes vagy akár halasztani is, csak hogy lélekben megerősödve vágj bele a következőbe. Hidd el, ez már azt mutatja, hogy kezdesz egy kicsit lekattani a témáról. Nagyon klasszul csinálod. :))

Előzmény: Lucilla (73512)