Törölt nick Creative Commons License 2007.02.11 0 0 904

Én is itt vagyok, és az oldalam is készül, remélem a beígért holnapi frissítés nem marad el... Addig is írok nektek egy igaz történetet, bár sajnos nem tudom olyan évezetesen előadni, mint kedves Pamallunk...(meg most sietek is..)

 

Erről a lányról már írtam régebben, ő az, aki rávette az exbnőmet, h pisiljen be a kádba.  Hívjuk őt Timinek.

 

Nyaranta egy négyes csapat (exbőm, Timi+öccse, exbnőm2) tartottak néhány pincebulit. Ekkor a lányok 10.-be jártak. Tudni kell Timiről, hogy néha vannak neki gondjai a vizeletvisszatartással, ezt tudták is róla a többiek. Nagyon jól szórakoztak, sokat nevettek, és Timi néha nem bírja a nevetést pisivel. Nem kellett neki pisilnije, de egyszerűen nem tudta visszatartani és a többiek csak nézték, miközben ő szépen bepisilt, de annyira, hogy a pad alatt, amin ült tiszta pisi lett a föld is. Teljesen elázott a világoskék halásznadrágja. De ő is csak röhögött rajta! Levette, felvett vmi férfi boxert, és kiakasztotta szárítani a gatyáját. 

 

Következő évben én is velük tartottam a pincebulin. Ott volt Timi is, de én féltem, ha megint be fog pisilni, feláll majd a farkam és lebukom, h felizgatott. A buli elején elmesélt egy sztorit Timi. Úgy mesélte, hogy végignevette az egészet, de azt mondta, nagyon rossz élmény volt. Nem tudom olyan színesen leírni, mivel ő is csak pár mondatban mondta el. Szóval az történt, hogy a koleszban, ahol lakik ment épp ment volna fürödni. Rajta volt egy fürdőköpney és semmi más. A barátnői meg elkezdték piszkálni, és beszorították egy sarokba. Ő meg -ahogy mesélte- nem tudja miért, egyszerűen bepisilt. És eléggé elázott rajta a fürdőköpeny is, és nagyon rossz érzés volt neki, legalábbis így adta nekünk elő.

 

És itt még nem is volt vége a bulinak. Majd folytatom...

 

Most nagyon azt tervezem, hogy valahogy fel kéne venni vele a kapcsolatot, de majd álnéven próbálkozom...sajnos ő nem bír engem...