milka11 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 1365
Reg volt, de talan tobben emlekeztek ra, amikor a TF-en csinaltunk csapatfotokat.
Szigetvary Zsolt volt a fenykepesz, es most (hogy ne mindig csak a floorball menjen) nagyon buszkek lehetunk ra, hiszen:

"Szigetváry Zsolt, a Magyar Távirati Iroda fotóriportere "Majdnem forradalom" című, az MTV budapesti székházának ostromáról, illetve az október 23-i zavargásokról készített sorozatával első díjat nyert a World Press Photo versenyén a hírfotók sorozatkép kategóriájában.

Az MTI fotósa szabályos négyzet alakúra vágott, 10 fekete-fehér felvételből álló képsorozatával nyerte el a legrangosabb nemzetközi sajtófotó verseny, az idén ötvenedszer megrendezett World Press Photo első díját a hírfotó sorozat kategóriában.

A World Press Photo világ legnagyobb és legtekintélyesebb sajtófotó szemléje, s idén 124 ország összesen 4460 fotósa indult. A nemzetközi zsűri két héten át tanulmányozta a több mint 78 ezer beküldött képet, majd február 9-én 10 kategóriában 23 ország összesen 58 fotósát díjazta.

http://www.worldpressphoto.com/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=836&Itemid=146&type=&selectedIndex=9&bandwidth=high
"


a kepeket megnezhetitek a linknel. nagyon jok.

hat csak ennyit akartam irni:))))