Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 5020

Réka ma egész nap nyafogott :(  Fog vagy front, nemtudom...

Úgy tűnik, végleg áttértünk a napi 1x2,5 óra alvásra... mostanában nem sikerült a 2x-i alvás... estére így már teljesen kész, fél7 fürdés, 7 szopi, fél8-8 alvás.  (reggel 7-ig).

Ma csak a fürdést élvezte nagyon, buborékokat fújtam neki, állt a kádban, kurjongatott, próbálta őket elkapni, és azt sikította, hogy bobab, bobab  (=buborék). Alig bírtam megmosni a haját utána, annyira belelkesült.

Pelenkázás még mindig horror, de ez annyira nem zavar már, megszoktam :)

Álldogálás tök jól megy, és ma megvolt nálunk is az első karbaomlás (nyakbaomlás), biztos olvasta itt az elmúlt pár nap hsz-eit, és kedvet kapott ő is :)

Legjobb napi szórakozások a formabedobós, és a hűtőszekrény előtt ácsorgás, és hűtőmágnes-pakolgatás ide-oda, és anya után a wc-re mászkálás :)

 

Készülök már a szülinapi bulijára, mert már csak 1 hét :)) Valószínűleg meg fogom csinálni a Maci-féle tortát, ha megtalálom :)  

Van még egyéb tortareceptje valakinek?   Ugyanis 2napos buli lesz, 2 tortával. Sok az érdeklődő :)

 

Ajándék tőlünk hinta lesz és kockásfülű nyuszi (plüss). A többi ajándék-ötletemet szétosztogattam a rokonságnak :))   Lesz még egy formabedobós, egy falra akasztható plüss mérőléc, vekker, néhány könyv, és Micimackó-sorozat goblein a kiságy fölé. 

 

Kajálást próbálom most változtatni, eddig napi 4x evett, 4 óránként,  mostanában szeretnék áttérni a napi 5x-re.

Kaja-sztrájk nálunk is be-befigyel néha, a tejpép, a kifli és a sajt mindig jöhet, az egyebekkel már trükközni kell, de főleg a darabosakat eszi szívesebben. Legtöbbször csak akkor hajlandó enni (sokat), ha minden második falat az anyáé. Ő rakja a számba, én az övébe.   (Így nem lehet fogyni!!!!!! megint felszedtem pár kilót :((( tornáznom kellene.... pfúj)