tasha Creative Commons License 2007.02.10 0 0 5016
Hali,

teljesen le vagyok maradva, idoileg elúszva, nagyon ritkán jutok ide. De látom a köszöntéseket, igazán jó látni, hogy még eszetekbe jutunk :) Köszönjuk és minden hónapfordulósnak, 1 évesnek viszont kívánjuk :)

Kismica, szerintem egy esernyokocsi még sokáig jól jön, de legyen kupolás és valamennyire döntheto is. Én alig várom a tavaszt, akkor eladom a batárt és marad a Bébé Confort, amivel futkározni lehet. Martinom is beleul még mindig, pedig 2 és fél éves :D sot, az ikerkocsit is használjuk, ha olyan helyre megyunk, ahol nem akarok utána futni, pl piac.

Samu mama, menjetek!! Szerintem a házbérlos dolog a legjobb ekkorkákkal, mert ott megvan a fuggetlenség. Szállodában necces, ha nem alszik a baba, vagy sírós mert jön a foga, vagy csapkodja az asztalt az étteremben :)) (bár én ebbol nem szoktam ugyet csinálni) Nem lesz olyan a nyaralás, mint azelott, sok dologban kell a babához alkalmazkodni, de ha az a lényeg, hogy egyutt legyetek és szép helyen, ha okosan csomagolsz és odafigyeltek a napirendre, meg az apróságokra, akkor csak jó lehet :))

Beszéd: wooow!!! Domi még nem nagyon mond értelmeset, az egyetlen amit kihallunk, az auto :) Martinnak is ez volt az elso szava. De 2 éves korig abszolut nincsenek ám elkésve a dumálással, foleg a fiúk.

Nálunk most gyönyöru az ido, nagy hó van és kék az ég, sut a nap, mennénk ki, de -20 fokot mutat a homéro :DD

Képezek picit :)
Domi továbbra is fantasztikus vigyori, nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba, imádom :))) Már o is tesz egy-egy lépést, sokáig tud állni egyhelyben.

















és egy kis tél :)