tracy71 Creative Commons License 2007.02.08 0 0 4982

Mi megálltunk az alul-felül 2-2 fognál. Több november óta nem jött ki. Nem is készülődik.

Shaish! Hát igen, nálunk így megy csak az evészet. Nem engedi, hogy etessem. Így meg ugyan keveset, de eszik. Néhány napja történt:

Mondom neki: Balázs nem szabad a tányérba nyúlni a kezeddel!

Mire ő, néz rám ártatlanul és rázza a fejét, aztán újra próbálkozik.

Én szintén rászólok, aztán feladja.

Néhány alkalom, néhány próbálkozás után vagy 3 napja: kanál a jobb kezében, rámnéz és emeli a kezét a tányér felé. Megáll a keze a tányér felett és mélyen a szemembe néz és rázza a fejét, hogy nem. Közben hümmög is hozzá. Hát azt hittem, hogy rögtön elnevetem magam, milyen kis okos! De azért megálltam nevetés nélkül és megdícsértem. Szóval nálunk azóta nincs tányérba nyúlkálás.

Tegnap banándarabokat tettünk a tányérjába. És csak várta, hogy most aztán mivel is egye meg? Mi meg csak néztünk rá, hogy miért nem eszi? Mire leesett a tantusz! Elő a kiskanál és a kisvilla. Szépen megette a banánt. Eldobom az agyam!

 

Gyerekülés: Nekünk Pierre Cardin van saját 5 pontos övvel, 3 fajta szögben állítható pozícióval (dönthető ülés). Nem annyira "fapados", mint amik általában vannak. 

 A bizt.övvel kell rögzíteni a kocsihoz. Jártunk vele szerpentines úton. Mi meg vagyunk nagyon elégedve vele, 38.000 Ft volt.