Qki Creative Commons License 2007.02.08 0 0 887

Most itt sokan meg fogtok kövezni - de úgy kell nekem...:))))

 

Előrebocsátom: tisztelem és elfogadom bárki bármilyen élvezetét/perverzitását - sőt:

Őszintén kívánom, hogy mindenkinek legyen minél több orgazmusa - kedve szerint...

Magam a bepisilést nem művelem - bár el kell ismernem - van abban izgató  ha nagyon kell és nem lehet elengedni - nem is kevés. Az is igaz, hogy kéjes a pattanásig feszült "berendezés" érzete - ehhez járul még a kielégülés csapjának ( nekem a qkim :))))  izgalma, továbbá a nedvesedő/elázó (ruha) vagy más anyag dörzsölése - a leírásokból (is) tudhatjuk, hogy a lányok is így éreznek - csak a "csap kivitele" kissé más... :))))

Mindazonáltal én (és a párom) úgy vagyunk minden perverzitással - szinte mindent kipróbáltunk már - hogy azért ha az utólagos következmények (takarítás, mosás) meghaladnak egy bizonyos szintet - netán "jóvátehetetlen"/maradandó következmény adódna ( pl: el lehetne dobni a ruhát , a szőnyeget ) akkor inkább lemondunk az élvezetről.

Ez valószínűleg megalkuvás - sőt maradiság - és biztosan sokat vesztünk ezáltal.

Ha nektek jó - váljék egészségetekre.

 

DE: azért nem szeretnék olyan buszon utazni, ahol előtte/közben ti ilyen úton áldoztatok a kéj oltárán - amennyiben pl: nem szívesen lépnék bele a pisitekbe vagy ülnék le egy ilyen ülésre ( pl.: egy távolsági buszon - ahol ugye elindulás után eloltják a lámpát...)

Mindaddig tehát, amíg a "következmények felszámolása" csak a ti dolgotok - OK- tegyétek ! - ha meg otthon akkor meg aztán senkinek semmi köze hozzá -.

(Szerencsére buszvezető sem vagyok, mert egy ilyen eset után "hülyét kapnék...")

De ha már másokat is érint az ügy - előtte egy kicsit gondoljátok át a dolgot.

Csak ennyit szeretnék kérni tőletek - OK ?

Jó (ki- és be)pisilést - sok élvezetet ! :))))

 

Qki