Kiskuci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 386
Sziasztok! Látom, már egy ideje nem írt ide senki, én viszont mégis megteszem. :) A topik elejét még nem néztem meg, a legutóbbi hozzászólásokból válogattam.

Nem tudom, jársz-e még erre a fórumra, "Ember a Holdon", de érdekes volt számámra a kérdésed, amit a 361. hsz-ban vetettél fel. Azt hittem, ez az egész topik arról fog szólni, d ezek szerint lehet, hogy mégsem. Majd kiderül, ha lesz időm, alkalmam elolvasni az elejét.

Mi/Én évek óta gyűjtjük a papírt, a műanyagokat, a konzerveket, stb.

Már korábban is nézegettem különböző internetes oldalakat, hogy hátha rátalálok egy olyan leírásra, amire tényleg azt mondhatnám: ezt, meg ezt kell bedobni ténylegesen (elsősorban) a műanyag gyűjtőkbe. (A papír, illetve az üveg az kicsit egyszerűbb szerintem.) Most újra keresgélni kezdtem, de nem igazán találtam mást (más információt), mint előzőleg (bár a különböző alkalmakkor szerintem nem fedték egymást az oldalak). Az a helyzet ugyanis, hogy az egyes helyeken mást és mást mondanak arról, hgy mit szabad és mit nem szabad bedobni a műanyagok közé (szatyor, műanyag kupak). Így tényleg nehéz eldönteni, mit csináljon az ember.
Előzmény: Ember a Holdon (361)