pamall Creative Commons License 2007.02.07 0 0 877
Hát, megint itt vagyok.

Elsőként szeretném megköszönni mindenkinek a dicsérő szép szavakat. Az írásaim nem igazán tudatosak. Szerintem azért ilyenek, mert még a visszaemlékezés is élvezettel tölt el. Jó újra átélni gondolatban az eseményeket és valószínűleg ez az élvezet tükröződik mondataimban.


Tehát, folytatom a szombat estét.

Most, így utólag visszagondolva a történteket, valószínűleg szerencsés volt a véletlen „baleset”. Lehet, hogy különben nem mertük volna megtenni. Könnyű róla beszélni, elképzelni, de mikor helyzet van, a megvalósítás már nem biztos.

Szóval, szerencsésen, kicsit megszeppenve, de büszkén hazaértünk. Beléptünk a jó meleg lakásba és lehámoztuk kabátainkat. Itt a világosban alaposan megnéztük egymást. Hát, elég látványos volt az eredmény. Dorci farmerén leginkább a fenekénél és combjai hátulján virítottak a sötét foltok. Gondolom, a guggolós módszer miatt. Nekem gyakorlatilag az egész harisnyanacim tocsogott elől, hátul egyaránt. A cipőmből szó szerint önteni lehetett a belefolyt pisit. (Ezt gyorsan meg is tettem, majd kiöblítve rátettem a radiátorra száradni.) Második eresztésem - amikor én is lekuporodtam - hatására a ruhám alja is elázott. Még szerencse, hogy a kabátomat sikerült gyorsan felkapnom, mert különben az is áldozatul esett volna.

Dorci megkérdezte, hogy megsimogathatja-e az átázott részeket. Elég hülye kérdés volt, hiszen erre vártam már napok óta. Nagyon izgi volt érezni a forró kezeket a már hideg anyagon. Én sem álltam sokáig tétlenül, felfedezőútra indultam a nedvesség által kijelölt térképen.

Kicsit fázni kezdtem, ezért javasoltam, vegyünk fel valami szárazat. Segítettünk egymásnak kibújni az átázott göncökből. Mikor Dorci bugyiját vettem le, éreztem,hogy itt más nedvesség is van, nem csak az amit a pisi indokolna. Sűrű, csúszós, kellemes tapintású valami. Nem tudtam ellenállni és megpusziltam a nuniját. Ekkor nagyot sóhajtott, megrázkódott és újabb adag jött ki. Nagyon jó illatú és ízű dolog. Ez mi? – kérdeztem. „Elélveztem pisilés közben és most is.” – felelte. Meglepett a dolog, mert én is be szoktam nedvesedni, sőt szinte tocsogni szoktam, de ilyen mennyiségben még nem láttam a szerelemnedveket. Olyan intenzitással tört ki belőle, mintha egy fiú élvezett volna el. Azt hiszem, kicsit irigy is voltam rá. Mikor ezt elmondtam, azt felelte, hogy ne nagyon irigykedjek, mert ez a dolog eléggé megkeseríti az életét. Valószínűleg azért akarta kipróbálni a bepisilést is, mert már nagy gyakorlata volt a nedves foltok álcázásában. Többször előfordult, hogy a párja azt hitte, hogy bepisilt, pedig csak egy petting után élvezett el. Most legalább tényleg az a folt, aminek látszik.

Mivel én már a szőrkétlenítés óta teljesen felhúzott állapotban voltam - és ehhez jöttek a további élmények - már nem bírtam magammal. Olyan intenzitással nyúltam magamhoz, hogy az átázott tangám szinte teljesen eltűnt a vágatomban. Dorci előtt simogattam magam, majd feldugtam néhány ujjamat. Ekkor szerencsére Ő is bekapcsolódott. Teljesen levetkőztetett, puszilt, cirógatott és a nyelvével eljuttatott a csúcsra. Nem zavarta a pisiszag és az időnként még mindig előbukkanó cseppecskék.

Kielégülten rogytunk le a kanapéra. Pár perc pihegés után felöltöztünk és beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy - sejtésemnek megfelelően - Dorci nem csinált még ilyet eddig. Most sem tette volna meg, de mikor meglátta a rajtam végigcsorgó folyamot, már Ő sem bírta visszatartani. Alapjában nagyon szégyenlős, ezért még kezdeményezni sem merte a bepisilős dolgot a barátjánál. Sokszor gondolt már rá, de megtenni eddig nem merte. Nagyon aranyos volt, amikor szinte tátott szájjal hallgatta az én élményeimet. Bár - mint azt tudjátok - nekem sem volt nagyon sok bepisilős fiúval dolgom, de azért a semminél mégis több. El is döntöttük, hogy most már mindenképpen össze kellene hozni egy olyan partit, ahol egy fiú igazából bevállalja a dolgot.

Amíg beszélgettünk, természetesen pótoltuk a hiányzó folyadékmennyiséget. Mivel szófogadó kislány vagyok – lásd: réteges öltözködés -, eszembe jutott, hogy naponta meg kell inni 2-3 liter valamit. (Ezek az „aranyigazságok” elsősorban a Nagyitól származnak. Mindenre tud egy-két intelmet, közmondást.) Dorci átváltott sörre - a fater nemrégiben szerzett be a nappaliba egy házi sörcsapolót - én maradtam a vodka-narancsnál. Lassan elkezdtük érezni az utánpótlás hatását. Versenyezni kezdtünk, ki bírja tovább. Az első egy óra szinte elröpült. Dumáltunk, filmet néztünk, jókat nevetgéltünk. Azután egyre többször helyezkedtünk. Keresztbe tettük a lábunkat, megemelgettük a fenekünket, stb. Végül eljött az a pillanat, amikor már szinte fájni kezdett a feszítés. Azt már korábban elhatároztuk, hogy egymás előtt fogunk bepisilni a nappali közepén, teljes díszkivilágításban.

Dorci megkért, hogy csak bugyi és egy vékony harisnya legyen rajtam, mert szeretné látni, ahogy egy másik lányból kijön. Mikor már nem bírtam tovább, eléálltam, levettem a szoknyámat és pisilni kezdtem. Megbabonázva térdelt előttem. A vékony anyag rátapadt a csupasz szeméremdombomra. A bugyi és a harisnya bemélyedt a vágatomba, így kétfelé osztva a sugarat. Ekkor két tenyeréből kelyhet formázva fogta fel a halványsárga zuhatagot. Még jöttek az utolsó cseppek, mikor Dorci sem bírta tovább. Terpeszbe állt – egy vékony, fehér Adidas melegítő volt rajta – és elengedte magát. Az első pillanatokban nem láttam semmit, csak a nadrágszárakon alul kicsorgó patakot, de néhány másodperc múlva megjelentek a foltok is. Ahol átnedvesedett az anyag, ott rögtön hozzá is tapadt a bőréhez. Az öléhez szorítottam az arcom és éreztem az engem is elérő forróságot. Lüktetve, össze-össze rándulva préselte ki magából az utolsó cseppeket. Úgy, ahogy voltunk, nedvesen, elázva (kicsit már belül is) átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk. Közben kezeink a másik nedves punciját kényeztette. Így jutottunk el az immár második, fergeteges orgazmushoz.

Igazából nem is a fizikai tevékenység repített a mennyekbe, inkább a bepisilés látványa, a cuppogó, még meleg ruhák érzése.

Ruhástól ültünk be együtt a fürdőkádba. Nagyon sajnáltuk, hogy nincs legalább egy fiú is velünk. Eljutottunk ugyan a kielégültség állapotába, de mindketten vágytunk rá, hogy egy ágaskodó, lüktető szerszámot kényeztethessünk. Elképzeltük, amint az átázott ruhájából kihámozzuk, rajtahagyjuk az alsónaciját és nézzük, ahogy a vízben szép sárga folt lengi körbe. Jobb híján maradt a fantáziálás (és a vízálló vibrátor). :)

Hajnali ötkor, hulla fáradtan bújtunk ágyba. (Előtte még eltüntettük a nyomokat, mert az ördög nem alszik.) A fürdőszoba úgy nézett ki, mintha nagymosás lett volna. Ezt már nem lett volna nehéz kimagyarázni, ha valaki véletlenül előbb jön haza a tervezettnél. Ennek ellenére örültem, hogy nem toppant be senki váratlanul.

Mikor vasárnap reggel felébredtem, Dorci még aludt. Gyorsan ruhába bújtam és leszaladtam a kisközértbe friss péksütiért. Mire visszaértem, már a barátnőm is ébredezett. Reggeli közben nagyon nehezen indult meg a beszélgetés. Zavarban voltunk, nem tudtuk hogyan fogjunk hozzá, pedig helyre kellet tenni a dolgokat. „Bocsi, pisilnem kell” – mondtam és felálltam az asztaltól. Egymásra néztünk és kirobbant belőlünk a nevetés. Egy pillanat alatt minden a helyére került bennünk. Feloldódtak a görcsök, megint egymásra tudtunk nézni. Azon viháncoltunk, milyen lenne, ha állunk egy zsúfolt buszon és megszólalunk: „Bocsi, pisilnem kell”, és abban a pillanatban már jön is.

Még nem tudom, Dorcival lesz-e folytatás, de remélem igen. Ezek után már Ő is máshogy fog viselkedni – elsősorban a párjával – és bennem is sok minden megváltozott.

Fiúk! Ne féljetek, szükségem van rátok is! Nagyon jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül a „perverziómmal” és mindent el fogok követni, hogy segítsek másoknak is belekóstolni az élet eme gyümölcsébe. Kár lenne kihagyni, mert izgi, kellemes, vad, ugyanakkor kiszolgáltatottá, védtelenné tesz. Egyszerre érzem magam megalázónak és megalázottnak. Ez a kettősség nekem gyönyört okoz!


Puszi mindenkinek: Pam