geszthi Creative Commons License 2007.02.05 0 0 3828
Ugy emlekszemmintha TWA irt volna egy cikket a szentte avatasarol, ahol megjosolta elore, hogy majd jonnek a csodak is akarki meglassa.

IME igaza volt :-)


II. János Pálhoz fűződő csodát ismerhet el a Vatikán
február 5. hétfő 21:44
[MTI]

II. János Pál pápa személyéhez fűződő csodaként ismerheti el a Vatikán egy lengyelországi koraszülött kislány életben maradását az elhunyt egyházfő boldoggá avatási eljárása során - írta a Gazeta Wyborcza című lengyel lap hétfői számában.

A Gloria Maria Wrona névre keresztelt csecsemő komplikációk miatt császármetszéssel, jóval idő előtt, a terhesség hatodik hónapjában jött világra a Lengyelország délnyugati részén fekvő Czestochowában.

Az újság tudósítása szerint a kislány szülei, Jacek és Joanna Wrona (akiknek Gloria a harmadik gyermeke) mélyen vallásosak. Az édesanya beteg gyermekének gyógyulása érdekében a 2005 áprilisában elhunyt II. János Pálhoz is imádkozott, és mindig magánál tartotta a néhai pápa fényképét.

A szülők szerint Gloria életének második napján csoda történt: a baba fejletlen veséje működni kezdett, és a súlyos szívhiba megmagyarázhatatlan módon eltűnt. A kislány állapota egy hónap alatt stabilizálódott, és Gloria jelenleg teljesen egészséges.

Az édesapa könyvet írt lánya csodálatos gyógyulásáról, és egy példányt eljuttatott a II. János Pál boldoggá avatásában eljáró vatikáni bizottsághoz. Nemrég kapták a hírt: Gloria esetét a néhai egyházfő személyéhez köthető csoda bizonyítékaként fogják számba venni. A boldoggá avatáshoz nélkülözhetetlen, hogy az illető személyhez egy csoda fűződjön, amelyet hitelesnek ismernek el.
Előzmény: ttenyleg (-)