crumerum Creative Commons License 2007.02.04 0 0 67
Pöcök gazdát keres!

Pöcök, a kistestű, pincsi-tacskó-retriever-boxer-bernáthegyi-zerge-nikkelbolha-pitbull-macska-német juhászkutya-terrier keverék gazdát keres!
8-10 hónapos kislány. Rettentő szeleburdi, ugribugri, kedves, temperamentumos gyerekkutya!
Pöcök az ideális kutya, aki tökéletes társ lenne bárkinél, aki szereti őt.
Pöcök labdázik, ha teheti, és ezt kérik tőle, Pöcök birkózik, ugrál, pattog, és pörög, minden jó mókában benne van. Okos, szófogadó és rettentő tanulékony kiskutya. Vág az esze, mit a borotva, és minden tudását felhasználja, hogy családját az ujjai köré csavarja.
Pöcök nagyon kiegyensúlyozott, nem fél semmitől, nagyon jó természettel rendelkezik, barátságos, éber, figyelmes. Ha kell, alszik, és ölben van, ha kell, játszik, és bohóckodik, ha szabad foglalkozást kap felváltva teszi mindezt.
Pöcök nagyon jól kijön bármilyen kutyával, ha partnerek, minden játékban és bohóckodásban benne van. Pöcök imádja a macskát, vele épp oly kedvesen és szeretettel játszik, mint kutya pajtásaival. Pöcök imádja a rágcsálókat, bár rajongásának okai nem teljesen tisztázottak. :-)

Pöcök olyan családot keres, ahol mindig van otthon vele valaki. Lehet második kutya, de lehet egy nyugdíjas, vagy a munkába őt magával vivő gazda is!
Pöcöknek az álomcsalád az lenne, ahol a nagyszülők mindig otthon vannak, a gyerekek játszanak vele, és van szülő, aki felelősséget vállal érte, és elhordja a gyerekekkel őt kutyaiskolába, tanulni, agilityizni, játszani.

Pöcöknek el volt törve a lába, így került a budapesti gyepmesteri telepre, azaz az Illatos útra. Már gyógyul, és a balesete nem akadályozza meg semmiben őt!

06 30 5000 209
info@lelenc.hu
www.lelenc.hu