pirine
2007.02.04
|
|
0 0
2062
|
- Annyira gyötör az álmatlanság, hogy már a munkahelyemen se tudok aludni. - Megöregedtél, ha a szombat esti láz helyett már csak szombat esti hohullámok jönnek. - A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi. - Dudálj nyugodtan, éppen tárat cserélek... - Hogy titokzatoskodó lennék? Talán igen, talán nem. - Egy szép napon az én hajóm is befut! Amilyen szerencsés vagyok épp a reptéren leszek! - Mikor hagyják már abba a költoi kérdéseket? - Ritka, mint a fehér Zorro. - Az öregkor legbiztosabb jele az, ha a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. - Egyenként a lavina hópelyhei is ártatlanok... - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés. - A WORD elszáll, az írás megmarad. - Nem vagyok hajlandó szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel! - Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai. - Hogy van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni!? - Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: "béna vadász". - A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál. - Imádom az iratmegsemmisítomet. Azt az érzést kelti bennem, hogy még a szemetem is fontos dolog. - A negyedik Martini után a férjem gusztustalan állattá válik. Az ötödik után elájulok. - Egy emberbol ketto skizofrén. - A nok két problémával küzdenek: nincs mit felvenniük és nincs elegendo helyük, ahol ezt a semmit tárolhatják. - A tévé sosem helyettesítheti a jó öreg kulcslyukat. - A kivégzéseken a méreginjekciót miért steril tuvel adják be? - Az agysejtek folyamatosan elhalnak. Bezzeg a zsírsejtek... - Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ok képviselik a kultúrát |
|