fr.uzsi Creative Commons License 2007.02.03 0 0 73401

dtamika!

Most ne csináltass hormontükröt, semmi értelme, teljesen fals eredményt fogsz kapni. Semmilyen érdemi információval nem fog szolgálni a hormonháztartásodról. Ha mindenképpen tenni akarsz valamit az ügy érdekében, akkor inkább csinálj egy alapos méregtelenítést, hogy a hormonok minél előbb kipucolódjanak belőled.

 

Dongó!

Én megjártam Tapolcát is, a győri Kaálit is. Nem véletlenül jöttem vissza Tapolcára. A győri Kaáli sem eredményesebb mint Tapolca, és szerintem a PRI-ben sokkal családiasabb a hangulat.

 

A támogatások csökkentésével kapcsolatban, meg megmondom őszintén kezdem egyre szarabbul érezni magam. Ugye mi már három önfinanszírozott lombikot nyomtunk eddig. És kezdem úgy érezni, hogy a közvélekedés szerint, mi ugye akkor kőgazdag burzsujok vagyunk. Pedig nem. Csak nem vagyunk már fiatalok, tehát mi már kinyögtük a lakáshitelt, éjt napallá téve dolgozik a férjem, és évekig én is ezt csináltam, és gyakorlatilag minden pénzünk erre megy. Nem érzem magam se kiváltságosnak, se gazdagnak, még csak különösebben jómodúnak sem. Gyakorlatilag igavonó barmok vagyunk, akik a lombikra keresnek. Szóval aki ki tudja köhögni az önfinanszírozott lombik árát, az sem feltétlenül gazdag, ennél azért sokkal árnyaltabb a kép, higgyétek el!