szarkaPica Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2340
Sziasztok!

Hát igen, B. Pista, nagyon nagy forma, úgy tud mesélni az állatokról, hogy egy pillanat alatt beindítja az embert J. Pl. Volt egy ismerősének hollója, és eldobott neki egy hosszú folyosón ( ajtó beugrásokkal teli) egy csapágygolyót. Namármost a madár utána egybőlJ  felkapta a csapágygolyót, eldugta az ajtóhoz, ha látta, hogy figyelik felkapta a csőrébe és rohant vele tovább, majd megint megállt valahol … Persze, ez így nem olyan élvezetes, ezt aláírom, de az intelligenciáról számot ad minden bizonnyal. Múltkor pl. a solymászatról mesélt, egész lázba hozott, csak sajnos nem tudnék így érettségi előtt ennyi időt rászánni, meg takarmánnyal se győzném, szóval inkább megmaradok a kisebb madaraknálJ. Egyébként Crowkins véleményem szerint se nagyon járnának utána, saját tapasztalatom szerint. ( elkezdtem egy bejelentési procedúrát egy Vörösfarkú boával ( Boa constrictor) tudni kell róla, hogy veszélyes állatnak van minősítve, és mivel a terrárium nem felelt meg a törvény által előírt méretnek, ezért egy „ kegyes” hazugsággal elintéztem, vagyis az állat elpusztult, ők tudomásul vették, és nem nagyon feszegették a dolgokat.  Ilyen alapon, egy kis seregélyt is el lehetne titkolni előlük. Szerintem érettségi után belevágok egy „párba”. Előtte egyenlőre elég lesz a két leendő kisszarka felneveléseJ Thick köszönöm a hozzászólásodat a témával kapcsolatban, igen találó ( 2233, 2261).

Egy kicsit off:

Van már valakinek tapasztalata a gyászbogár tenyésztésével kapcsolatban?

Én csak annyit hallottam, hogy macskakaján felnevelhető, és iszonyat büdös. Most éppen lisztkukac tenyészetet indítottam, egy liter lisztkukaccal.

Üdv mindenkinek.