pamall Creative Commons License 2007.02.02 0 0 824
Halihó!

Nagyon jó a kedvem! Szerintem nektek köszönhetem, hogy egyre jobban hajt a vágy. Szeretnék olyan dolgokat is kipróbálni, amik néhány hete még eszembe sem jutottak. Nagyon reménykedve nézek a hétvége elé. A totális szervezés stádiumában vagyok. Ma este az összes ősöm elutazik, még a nagyi is. Üres lesz az egész lakás. Azt tervezzük a barátnőmmel (aki tökre ráizgult a dologra és nem gigi (813), de erről majd máskor), hogy szombat este elmegyünk egy buliba, ahol csak könnyű italokat iszunk, de abból jó sokat. Mivel a szüleim azt mondták - „Jányom, télen öltözzél rétegesen, mert különben baj lehet!” - megfogadom a tanácsukat. :)

Rétegesen fogok öltözni: Kezdésnek egy ezüstszürke tanga, fölé jön a kedvenc harisnyatartóm üvegszálas szürke harisnyával. Erre csipkés selyem francia bugyi (új szerzemény) és végül egy testhez simuló, meglehetősen rövid, sötétszürke ruha. Melltartót nem nagyon hordok, helyette csak kombinépántos topot. Legvégül - sajnos hideg van - a hosszú kabátom, ami nagyon fel van vágva. Ez olyan, hogy annyi látszik belőlem, amennyit akarok.

Szombat délelőttre tervezem a teljes alsó szőrtelenítést. (Ha valakit érdekel: nekem a Veet Duo Bikini nagyon bejött. Egy dobozban szőrtelenítő + szőrtelenítés utáni ápoló. Az ápoló nélkül elég sokat szenvedtem, mert 1-2 nap után pöttyös és viszketős lettem.) Előbb a nagyját le kell vágni – mondjuk a fater szakállvágójával (hi-hi-hi), azután kezdődhet a krémes kezelés. Ez már önmagában is felér egy előjátékkal.

Esti terveink, hogy addig tartogatjuk, ameddig csak bírjuk. Próbálunk néha egy-egy cseppet beengedni és úgy bulizni tovább enyhén nedvesen. Ha találunk normálisnak tűnő pasit (csak egyet), akkor valamelyikünk előadja a „juj, becsurrantam” darabot. Erre van remény, mert sok ismerős lesz, akit már eleve ismerünk, csak még soha nem került szóba a pisi téma velük.

Ha sikerül fiút szerezni, akkor nagyon gyorsan haza kell mennünk a becsurranás miatt és megkérjük, kísérjen el minket. Ha nem találunk olyat, akinek megcsillan valami a szemében, kettesben indulunk el. A kapun kilépve szabad folyást engedünk vágyainknak. :)

Innen még két megálló hazáig, amit csatakosan, átázva (nem elázva) akarunk megtenni. Remélem, lesznek elegen a 91-es buszon ahhoz, hogy izgi legyen a dolog.

Már ma este előkészítem a terepet. Készenlétbe helyezek néhány guriga papír kéztörlőt, behűtöm az italokat. Végre csak az enyém lehet a nappali. Már nagyon vártam erre, mert ott van a bőr kanapé és a bőr fotelek. A kövezett, fűtött padlót sem kell félteni, legfeljebb a szőnyeget kell eltüntetni. Így végre nem kell hülye zörgős nejlonokat teregetni mindenre.

Amikor hazaérünk, a jó melegben szeretnék mindent kipróbálni. Addig iszogatunk és tartogatjuk, amíg csak bírjuk. (Már látom magunkat lelki szemeimmel, milyen hülyén fogunk kinézni X lábakkal, begörnyedve. Szerintem elröhögjük magunkat és ennek hatására elszabadul a zuhatag.) Lánnyal még nem csináltam pisilősen. Nem tudom, milyen látvány, érzés és ízvilágú egy másik lány pisilés előtt, közben, után. Szerintem a barátnőmnek is ez lesz az első, ezért nagyon izgulunk.

Ha találunk megfelelő fiút, akkor szeretnénk előtte előadni egy kis műsort. Felizgatott „hepphecc” története, mert nagyon szeretnék egy srác ölébe ülni úgy, hogy mindketten ruhában vagyunk, és akkor bepisilni. Milyen lehet érezni azt, hogy másra is ráfolyik? Eddig csak néztük, illetve simogattuk egymást közben, de olyan még nem volt, hogy valakit ruhán keresztül lepisiljek.


Szóval, ezek a terveim. Szorítsatok, hogy legalább egy része összejöjjön. Cserébe szívesen beszámolok a történtekről.


Mindenkinek nagyon jó hétvégét, lazítsatok, engedjétek el magatokat! :)


Puszi: Pam