pakura17 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 6253
Meg kell tanulnunk egyött élni a köztünk élő nácikkal!

Kiknek „egy ország, egy ember” a führerük,

Elfogadják és egyet értenek a rendőr-pogrommal.

Kitüntetik azt aki gázzal lövet védtelen gyermekes anyákra és idős emberekre a Nemzeti Himnusz éneklése közben.

Gúnyt űznek véresre vert ellenzéki képviselő nevéből (Kunce G.: „Révész Mártíriusz”)

 

Ezek nem szociálisak és nem liberálisak, ezek nácik. Csak ezek nem a zsidót kiáltják ki a nép ellenségének, nem azt irtják és lincselik meg fényes nappal a nyílt utcán, hanem saját népüket!

 

Ugyan olyan közönnyel fogadják azt hogy büntetlenül gázzal és gumilövedékkel lehet lőni azt a néptömeget, amire ők rá lettek uszítva, mint annak idején az agymosott náci átlag tömeg.

Ugyanúgy szemet hunynak és igazságosnak tartják a megtaposott zászlót, a megvakított fiatalt és a földön fekvők ütlegelését viperával arctalanul és jeltelenül símaszk mögé bújva.

Ugyanazt szajkózzák, mint annak idején a nácik: „A rendőreink azért vannak, hogy megvédjenek minket. Megérdemelték. Miért nem maradnak otthon!”

És ugyanúgy hallani sem akarnak arról hogy mennyire kifordult eszméket erőltettek rájuk morálisan, erkölcsileg és emberileg.

 

Ők a náci-propaganda média-gépezet áldozatai, akiket börtönébe zárt a gyűlölet. Akiket eljuttattak arra a szintre, hogy elhitetik velük, hogy amit hallanak, valójában nem azt hallják (Balatonöszöd), és amit látnak, valójában nem azt látják (rendőr-pogrom)

 

De ők is csak szeretetre vágynak.

 

Mi pedig arra hogy ne kelljen félelemben éljünk az „Új Magyarországukban” mert másak a nézeteink. Köszönhetjük a beléjük táplált gyűlöletnek és közönynek, hogy ma Magyarországon egy olyan náci diktatúrában élhetünk, ahol fideszest verni nem bűn, sőt kitüntetés jár érte.

 

Aki náciként olvassa ezt a hozzászólást, most gúnyos vigyor van az arcán kínjában és természetesen hülyének néz, hisz felsőbbrendűnek érzi magát ezen marhaságok elfogadásánál. Mint egy jó nácihoz illik. Már várom márc.15-re milyen gumicsontot dob nekik führerük, hogy rávessék magukat jó kutyus módjára. Persze arról is ki fog derülni pár hónap múlva hogy megint faszra vette őket führerük, de az persze már a gyűlölettől elvakult agymosott agyakig nem jut el.

De aki politikai értelemben vett „zsidó” , a „csőcselék”, aki ebben az embertelen világban ember maradt, akinek az Istene nem a pénz hanem a szeretet, aki nem náci, boldoguljon idén is ahogy tud, „az igazságos közteherviselés, a szolidaritás és az egyenlőség” nevében.