erno3113 Creative Commons License 2007.01.30 0 0 1580
 Sok mindenben igazad van. De ettől még ez a jelenség él. Jó én is kicsit köszönhetem magamnak, hiszen belementem egy partalan vitába. De rájöttem, hogy semmi értelme harcolni olyan emberek ellen, akiknek ez a lételeműk. A szurkolók topikot azért alapítottam, hogy oda írjanak be ezek az elveteműltek. Természetesen én is tiszteletben tarom at ő alapító topikjaikat, és nem zaklatom őket. Sajnos ez fordítva nem áll fönn. Volt egy piszkozat topikom:a Foci halála Csepelen, és már oda is bejöttek. Tegnap nyítottam a Milánói kékfeketék topikot, és már ott is ottvannak. maribor válasz | megnéz | könyvjelző 2007.01.29 21:39:19 (26)Ez egy díszes példája a rombolásnak. Attól tartok, hogy ez a történet nem csak velem történt meg. A sportmodrátorral az a bajom, hogy még segíti is őket a rombolásban. Nem lehet elfógult a moderátor egyik írány felé sem. Ezt a levelet nem azért írtam, mert félek velük vitába keveredni, hanem azért, mert a szabályok felrúgásával értelmetlenné válik az Index fórum. Köszönöm az őszínte válaszodat. Egyelőre tanácstalan vagyok.
Előzmény: Nebáncs!virág (1575)