bolygohollandi Creative Commons License 2007.01.29 0 0 295

Most elolvastam ismét a topicindítót.

Ha jól értettem, itt egy virtuális csoport létrehozásáról lenne szó.

Meglehet, a topicnyitó figyeli a csoport kialakulását, a csoport önfejlődését és csak akkor avatkozik be, amikor azt szükségesnek látja.

 

Ily módon, mint mindenki, aki a témához hozzászól, te is - ahogy én is - a csoport részének tekintendő és eltölthet minket a büszkeség és jóérzés, hogy az öngyógyításunk mellett másokon is segítünk.

 

Nem utolsó sorban a hála is eltölthet minket, hogy a topicnyitó személyében akadt végre egy irgalmas szamaritánus, aki ilyen páratlan lehetőséget biztosított számunkra, hogy meggyógyuljunk; szóval én igen hálás vagyok neki, érzem is magamon a testi-lelki javulást.

 

Meglehet, a topicnyitó egyik zseniális technikai fogását - azt, hogy valósággal minket felhergelve késztet mindannyiunkat igazán mély önismeretre, s ily módon a párkapcsolati problémáink tisztábban látására, elemzésére és annak megjavítására - valahonnan a Darnell-training egyfajta sajátos értelmezéséből bírta előráncigálni.

 

Szóval csak azt akarom mondani, hogy nagyon-bagyon örülök, hogy egy csoportban lehetek veled és így együtt gyógyulhatunk....:))

 

Most már csak azt kellene kitalálnunk, milyen párkapcsolati problémáink is vannak...ha ugyanis nem tudjuk, akkor nehéz lesz meggyógyítani magunkat és a többiek sem tudnak segíteni nekünk.

 

Akarsz róla most beszélni itt velem, vagy majd akkor vitassuk meg, amikor összecsoportosulunk?

Előzmény: Gillian (293)