Törölt nick Creative Commons License 2007.01.28 0 0 49023

Tudom. Például onnan, hogy a suomi24.fi egyik cigó moderátora megírta, hogy ilyen módszerekkel is szűrik a rasszistákat. Nem sok sikerrel, ui. a többség még így is "rasszista".

Aha. Az egyik fórum moderátora írt valamit, ami alapján te az összes fórum működésére vonatkozóan levontál egy következtetést, hogy szerinted mindegyik így jár el. Cigányokkal kapcsolatban is így jutottál magvas felismeréseidre?

 

 

Hazudsz. Olvass, olvass, olvass. Nem csak erről szólnak a finn fórumok.

te jöttél azzal, hogy akárcsak egy olyat is mutassak ami nem erről szól. Most akkor te hazudsz. Egyébként attól hogy magabiztosan szajkózod a hülyeséget, attól az még nem lesz igaz, ezt a dolgot építsed be valahová a világképedbe, előnyödre fog válni.

 

On the basis of the proof, the case can be taken before the National Discrimination Tribunal", notes Yrsa Korkman from the Office of the Ombudsman for Minorities."

 

vs.

 

“Most, hogy megvan a bizonyíték, bírósághoz fordulunk”, mondta Yrsa Korkman, a kisebbségi hivatalok vezetője.

 

Szerinted ez pontos? Mert szerintem felületes, csúsztatásos. Ilyen felületes vagy a többi cikkel is? Persze van aki a felületességet lényeglátásnak hívja, de ezzel csak a trehányak védekeznek.

 

Bizony, ez is csak az angol verzióban került be plusz infóként. BEBUKTAD, HAVER! Kőkeményen bebuktad!

Nahát, ilyenek ezek a derék dolgos protestáns finnek? Félrefordítják a külvilágnak szóló infokat? Azért kíváncsi lennék, mit szólna a kiadó, ha tudná hogy állítólagos tesvírnépük neonáci weblapocskája az ő cikkükkre hívatkozva emlegeti a finneket rasszistaként.

 

OFF

Windows32 API-ban? Nehezen hihető.

Aha! Innen fúj a szél. Próbáltad, nem sikerült. Van így. Ez egy komoly szellemi képességeket kívánó szakma, nem való mindenkinek :-) Ezért még nem kell ilyen frusztráltnak lenni.

 

Az meg Téged minősít, hogy, állítólagos szakirányú végzettséged ellenére nem akarsz / tudsz segíteni ezeken az embereken.  Meg kell kérniük a szomszéd 12 éves Pistikét, ahelyett, hogy rokoni / baráti alapon te csinálnád meg.

Figyelj, ha neked az a szakember, aki a pcworld meg a prohardver fórum alapján tud installálni egy windowst + a legújabb gforce drivert, akkor tényleg nem a te szakmád ez. Valószínű a 12 éves Pitike nagyon ott van adattárházak, unix, oracle, hálózati infrastruktúra, erp rendszerek, j2ee alkalmazásszerverek üzemeltetése meg hasonló területen, ami már tényleg felkészült embereket igénylő informatika. Windowst meg a user OEM-ben veszi a gépével, aztán ha belassul éppen ő is defragmentálhatna, de a 12 éves Pistikéknek is kell legyen valami, ami építi az önbizalmuk. Te is ilyen Pistike vagy?

Az meg egy másik dolog, hogy - megintcsak fontos kiemelni nem garázscégek esetén - a program tervezője elsősorban a program üzemeltetési környezetével, az algoritmusok műveletigényével, az architektúra robosztusságával, megbízhatóságával, karbantarthatóságával és konfigurálhatóságával kell foglalkozzon, jó minőségű kompromisszumokat keresve a projekt költségvetés betartása mellett. Az infrastruktúra működtetésére van más ember, aki meg azzal foglalkozik. Komolyabb helyen nem úgy megy, hogy valami félművelt, magát szakembernek tartó szerencsétlen bohóckodik, olyan "szaktudással" amit az előző heti chip magazinból szedett össze. Pl olyanról hallottál már, hogy ki van szervezve az összes desktop, és a cég hozzá sem nyúl, hanem hívják a szállítót bármi gebasz van? Tudod, ilyen garancia, SLA meg ilyesmik okán.

 

Te bukod be mindazt amibe hihetetlen önbizalommal, de 0 valós kompetenciával belekapsz.

Előzmény: eingai (48919)