Gamst Creative Commons License 2007.01.26 0 0 297

Szia Kerala!

Egyetértek a szavaiddal. Arról most nem mondanék semmit, mennyire kívánatos a homoszexualitás elfogadottsága, mert nem a topic témája. Én hetero vagyok, tehát nekem az a jó, hogy a nőkhöz vonzódom.

A (bőr)fetisizmusról viszont volna egy gondolatom: szerintem az előítélet egyik oka talán az, hogy általában a média azt sugallja (szándékosan nem a szakirodalmat említem, mert az nagyon pontosan fogalmaz), hogy ez abnormális, perverz. A gond ott van, hogy akik ezt terjesztik, nem hajlandóak a téma alaposabb megismerésére, ezért arra szorítkoznak, hogy a látszólag fontos szempontokat emeljék csak ki. Én elég sokat olvasok (és hordok bőrnacit:)))) ahhoz, hogy tudjam, általában azt tekintik perverznek már a fetisben, akinél a kielégülés a fétisnek számító tárggyal, és CSAKIS AZZAL lehetséges. Ezt sokszor elfelejtik emlegetni. De szerintem a bőrösök többsége (én is) bőrnaci nélkül is képes amúgy az élvezetre. Tehát a bőr csak fokozza a szexuális izgalmat inkább, miáltal fontos kelléke lehet egy kapcsolatnak. De ettől még nem perverz valaki!!!! Attól meg pláne nem, mert esetleg azért viseli, hogy kellemesebben érezze magát, esetleg enyhén izgalomba jöjjön (csak úgy)...

 

Azt is megemlíteném (és ezt is csak a szakirodalom hangsúlyozza), hogy semmi sem perverz, amit a másik is elfogad... Tehát a fejekben dől el minden:)

 

Előzmény: kerala (289)