gépdoki Creative Commons License 2007.01.25 0 0 194
Kedves zengő Komatsu!

Úgy látom, hogy Te egy született kötekedő vagy, aki ismer egy típust, és azt hiszi, hogy ettől Ő világ leg felkészültebb szakembere (talán azért, mert fogalma sincs, hogy mit kellene még tudnia ahhoz, hogy megalapozott véleményt nyílnáníthasson). Más használni valamit, és más javítani.
Tisztázzunk valamit! Itt a fórumon a látogatók nem arra kiváncsiak, hogy az általad favorizált márkát "istennek" fogadják el, hanem pártatlan jó tanácsokat szeretnének olvasni, megkönnyítendő az esetleges gépválasztásukat. Úgy tűnik, hogy ezen a határon Te túl mész. Számodra nem az a fontos, hogy segíts a laikusoknak az eligazodásban, hanem igyekszel magad szakértőnek feltüntetve, kötekedve - az általad ismert egyetlen típus (csupán felszines felhasználói ismeretek birtokában) befolyásolni mások , anyagiakat érintő döntéseiket befolyásolni.

Ebben a felszines vitában nem vagyok hajlandó részt venni ezért megkérlek, hogy a továbbiakban ne provokálj csupán büszkeség által motivált szándékkal. Hangsúlyozom, hogy, alapos szakmai vitákra bármikor kész vagyok, de csakis szakmai vitákra olyanokkal, akik legalább olyan szakmai felkészültséggel rendelkeznek, mint én..

Mindamellett tiszteletben tartom laikus véleményedet, és örömmel olvasnám tényszerű, jószándékú, érzelmektől mentes hozzászólásaidat.

Üdv. Gépdoki
Előzmény: zengő Komatsu (192)