Macskapecér Creative Commons License 2007.01.25 0 0 2687

A Spidi ruhámmal nagyon rossz tapasztalatom van. :-( Sajnos nem bírta ki az akasztója a dzseki súyát és a nyakánál végigszakadt a varrás-ragasztás mentén a vízzáró réteg benne, ami egyben a belső bélés is. Tehát még ki se vehetem, plusz pénzt pedig biztosan nem fogok áldozni a rendberakására.

 

Sisakból System V-öt használok, és bár van hozzá sötét plexim is, eddig egyszer sem tettem fel rá, mert biciklis napszemüveget hordok úgyis. Egyrészt ennek a szára nem nyomja a fülemet, befér a halántékomnál a sisakba és cserélhető a lencséje. Könnyebben kezelhető, mint a csereplexi, ráadásul nekem már nagyo kis huzatnál is elkezd könnyezni a szemem, úgyhogy sötétben a színtelen lencsét szoktam a szemüvegbe rakni.

 

Szerintem a magyar kereskedői hozzáállás szánalmas. Értem én, hogy sokba kerülne a készletezés a ruhákból, de mintha ordas nagy haszon lenne a motorokon, meg azért fogynak is rendesen. Nem tudom, hogy ki mer megrendelni próba nélkül akár egy kesztyűt is tőlük, és mivel nem tartanak méretet raktáron, így eladni se tudnak. A kör bezárult.

 

Körte

Előzmény: Pisti_gsadv (2685)