édes kis virágszálam,azt sem tudom ki vagy te........valóban viccesnek tartod? akkor jó mulatást neked....segget csinálok a számból? édes kicsikém....had ne részletezzem azt amit nem tudsz...
örülök hogy nem tudtad visszafogni magad és billentyűt ragadtál,nem is hinnéd milyen nagyot nőttél a szememben,...bár ki is vagy te?
tehát szerinted :
-vicces,röhögnöd kell
-segget csinálok a számból
-átvágom őket
és ez szerinted ilyen egyszerű....úgy irigyeltem mindig az ilyen nagy mágusokat akik így pik-pak átlátják az életemet....király vagy bébi igazán....
üdvözletemet küldöm neked
Martinovics Péter
albertirsa
06 30 249 54 49
és most ami miatt sokan megköveznek majd de nem érdekel......tehát,ha esetleg legközelebb amikor te is bemutatkoztál és továbbra is ismeretlenül alig burkoltan hazugnak tartassz,akkor én csinálok segget a te szádból,aztán átváglak valami ajtón,vagy ablakon,és aztán elképesztően viccesnek tartom majd és csak röhögni tudok rajtad.... és ez valóban ilyen egyszerű ja a kis jeled lemaradt..:-)))
szóval kicsit lassuljon már le ez a vadidegeneket megítélünk történet,és ha a továbbiakban nem tudod visszafogni az ujjacskáid akkor klikkelj vissza kérlek a cicákhoz és ott kérj mégegyszer bocsánatot azért akakiért amit kevertél ....ott is
na pápá kis bogaram...:-)))