Baliszoft
2007.01.24
|
|
0 0
35890
|
Nos meg nem olvastam el a delutani termest, de lehet amugy sem tudnek erdemben hozzaszolni ;), viszont Fishnek valaszolnek a K03 v K04-15 temaban. Pont ezt az oldalt (amit audiworld-rol linkeltel) kerestem en is (mar jo regi) de en nem talaltam meg, Te ugyesebb voltal. Ebben az irasban van kep is a kompresszorok (cold turbine) kulonbsegerol (k03 vs k04-15), a turbinarol (tehat melegoldal) nincs kep es szerintem kulonbseg sincs. Viszont itt a regifajta "kis" k03-al van osszehasonlitva a K04-15 (es a meresi jegyzokony is). Az ujabb (nagyobb k03) amit K03s-nek beceznek, pont igy nez ki mint a k04-15, biztos van valami minimalis kulonbseg is (a szamokon kivul is ami rajuk van irva. Ha vortexen olvasol a temarol, azoknak akiknek mar eleve K03s van az autojan nem javasoljak a turbo cseret erre a k04-re (legalabbis upgrade szempontjabol), mivel csak egy lehelletnyivel ad tobbet ez a turbo. De mivel neked a kis k03 van az audin (tuti), lenne ertelme lecserelned k04-15-re de en 240 loeronel tobbet akkor sem varnek el tole semmifelekeppen (es ehhez mondjuk mar egy intercooler is kellene). Ha neked ez megfelelne, jobb (gazdasagosabb) megoldast szerintem se fogsz talalni, esetleg ha alabb adod egy par loerovel es szerzel hozza itthon egy K03s-t khm. "baratibb" aron. |
Előzmény: Fish(525 Touring) (35797)
|
|