Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 564

Én nem nézlek hólyének, de Pudingmantől két ízben, tőled viszont miért kellett volna bocsánatot kérni, amikor magad sem cáfoltad, hogy csak provokálni jársz ide

 

Hmmm... Tehát a te logikád szerint, ha valaki például azt mondja nekem, hogy kurva anyád, és én utána nem kezdem el bizonygatni, hogy de hát nem is kurva, akkor az olyan, mintha beismertem volna, hogy kurva az anyám? Érdekes logikád van.

 

Én nem nézlek hólyének, de Pudingmantől két ízben, tőled viszont miért kellett volna bocsánatot kérni

 

Jajjj, ne fárssz. Nem mondtam, hogy kellett volna, csupán megállapítottam, hogy nem kért.

Fogalmam sincs, hogy mi okból szálltál így rám. Én csupán annyit tettem, hogy egy illető nem túl szalonképes megnyilvánulása után nagyon finoman, mindenféle minősítgetések és egyebek nélkül, egy rövidke, egysoros hozzászólásban jeleztem nemtetszésemet. Emiatt kaptam meg a nem túl szalonképes hozzászólást elkövető úrtól, hogy én voltam az aki izmoskodni jött be. Erre én diszkréten jeleztem, hogy ez nem egészen így történt. Ez volt minden bűnöm, emiatt rágod még mindig ezt a kib***ott gumicsontot és nevezel provokatívnak meg mittoménminek, de azért minden hozzászólásodban kétszer megjegyzed, hogy ugyanmárneszemélyeskedjünk. Rohadtul nem értelek.

 

Tőgy úr valószínűleg naponta végigjár néhány számára érdektelen topikot

 

Ezt azért furcsa hallani tőled, mert elvileg neked is emlékezned kéne rá, hogy egyszer már korábban is jártam itt, tehát számomra nem érdektelen a téma. A korábbi hozzászólásaimból kiderült többek között, hogy a '90-es évek első felében igen gyakran jártam Hobó koncertekre. Kiderült továbbá, hogy egy csomó Hobo lemez megvan nekem, és ami nincs meg, azokat is ismerem nagyjából. Az is kiderült a hozzászólásaimból, hogy egykor nagyon tiszteltem őt, mostanában viszont haragszom rá (nem művészi, hanem emberi okokból). Továbbá arról is írtam, hogy annak idején a gimnáziumban (jó tizenöt éve) egy délutáni napon bejött "fogadóórát tartani", tehát bármiről kérdezhettük őt, és jól elbeszélgettünk vele. Csak ennyire érdektelen számomra a téma.

És akkor most hadd kérjelek meg, hogy szállj le rólam. És légy oly kedves, engedd meg, hogy reagáljak az olyan hozzászólásokra, amelyben elhangzik a nevem.