Bahía Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1938

Én másfél évet éltem ott :)) Imádom Portugáliát, jó helyre mentek nyaralni, ebben biztos lehetsz!!! Én nem bírtam megunni. Ebből 1 évet Albufeiraban, 5 hónapot Lisszabonban és 1 hónapot az Azori szigeteken. Coimbrat csak meglatogattam de mivel jól megfáztam nem nagyon tudtam élvezni.. Portoban is csak szétnéztem egy hétvégén.

Lisszabonban én szeretek felmenni a várba sétálni a Tejo folyóra szép a kilátás meg a városra. Egyébként az utikönyvekben a látványosságok amit ir minden szép. A naval muzeumban a hajosok a felfedezésekkel kapcsolatban sokminden van.

Van 1 fado ház a Rossio metroállomástól ha lementek a Tejo felé majdnem a partig, ott a parttal párhuzamos első utcába balra kell bemenni és kb 10 percre gyalog. Tudom ez így zavaros kicsit de ha megkérdezitek arrafelé megmutatja egy portugál hogy hol van. Ha valaki ott lakik és pontosabban leírná, mert én nem tudom az utca nevét sajnos.

Azori szigetek ha belefér az időtökbe fantasztikus hely.Egy nagyon különleges hely gyönyörű a táj vannak furnas-ok, ez magyarul talán hőforrás!! Tehát a vulkanikus erők miatt a víz a természetben FORR!!Vulkani tavak, meg botanikuskert különleges növényekkel a szubtropusi klima miatt.

Csuzdaparkok Algarve-ban ha érdekel, a Slide & Splash a legjobb szerintem. A Zoo Marine parkban meg lehet úszni delfinekkel, de elég drága kb Eur 150.

Ha van konkrét kérdés írd meg ha tudok válaszolok.

Üdv

Előzmény: pécsi hornet (1937)