=Daniken= Creative Commons License 2007.01.23 0 0 235

Ez a topic cím végre újabb űrt tölt be.

ezen a kérdésen már marha rég gondolkozom.

a bruttó fizum masszív, tetemes részét elviszi a TB.

évente jó ha egyszer vagyok beteg. a gyógyszerért is fizetek, de azért, hogy minden egyes alkalommal felírja az orvos az Augmentint-mint minden alkalommal-tökre feleslegesnek tartom.

Ráadásul ez a tetves dobozdíj vagy mi a franc, egyszerűen undorító.lemész, veszel teljesen alapvető gyógyszert, fájdalomcsillapítót stb. és mgegyszer annyit fizetsz a köcsög államnak. ha pedig nem receptköteles, hát akkor legyen az is receptköteles, hogy jattolj az orvosnak.ha a kisnyugdíjas beteg lesz, de még nem jött meg a nyugdíja, akkor mi lesz? dögöljön meg?

elvileg én azért fizetek TB-t, mert elcseszett a rendszer és tulajdonképpen most mi az öregekért is fizetünk, amivel nincs baj.elfogadom.

hogy értünk ki és mit fog(nem fog!) fizetni, maaaajd,  magasról teszek, nem hiszek benne. de ez már végképp pofátlanság.hogyha vmi tényleg komoly bajod van, akkor a TB nem fedezi, ha műtét vagy kezelés kell pl;komplikációk, súlyos betegség...

A múltkor volt a "hiradóba" hogy azok az orvosok lesznek/vagy nem lesznek motiválva, ahol kevesebb a beteg.

Az orvosnak kurvára semmi köze ahhoz, hogy a lakosság hogyan vigyáz a maga egészségére. ezért ne tapossuk már a földbe.

 

arról már nem is beszélek, hogy az orvosi műhibapereket hogyan kezelik.

 

Nekem mindezek után méginkább tele a tököm ezzel az országgal.

Az hogy az összes bal-jobb+közép politikus hazudik, megszoktam.

De tényleg ez a remek ebben a politikában, hogy motiválja az embert, hogy hagyja itt ezt az országot. és így én is a legjobb úton haladok afelé, hogy egyszercsak lelépjek.

és szarok az egész hóbelebancra.

voltak már páran, akik kint éltek le 20-30 évet, dolgoztak, kerestek, egzisztenciát építettek, aztán hazajöttek unokázni és a kinti nyugdíjból kényelmesen megvoltak.szartak ők a magyar államra.

nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt egyre inkább addig feszítik a húrt, amíg csak lehet. a belünket is ki fogjuk fizetni adóra, az adó adójára, meg a többi sarcra.

A pénzt újra ellopják, aztán újra behajtják a sok hülye magyaron.

 

rajtunk.

 

hánynom kell.