Sziklavári Rezső Creative Commons License 2007.01.22 0 0 552
Nem rád gondoltam. (Aranyos gyerek egyébként.)
Pl a dömdödöm, vagy Tőgy ilyen "bejövünk izmoskodni" vendégek.

Nincs miről vitatkozni. A vége az, hogy a fórumok szabadok bizonyos keretek között, és lehet választani, hogyha nem tetszik, nem olvasom. (ez lesz) Pl az offok moderációval gyomlálhatóak, csak pont arról szól a dolog, hogy minnél kevesebb energia és idő (x szer 20 másodperc naponta) menjen el az offok olvasására, tehát nem érdemes még több energiát ellőni erre is. Meg a moderáció is "szaladok sírni az óvónéninek" hozzáállás lenne, nem férfinak való.

De nem akarjátok ezt érteni, hogy ez nem személyes létharc, vagy sértettség, és nem kell túlpszichologizálni. Továbbá nem értem miért kell ezt párbajként megélni. A topic témája Hobó, és nem a Deep Purple (amit a HBB sosem játszott), vagy Steve Ray Vaugham ésatöbbi. Olyat sose mondott pudingman, hogy igen, igazatok van, off vagyok legalább a hsz-eim felében, és a továbbiakban jobban átgondolom mit teszek ide. Hanem habzó szájjal és 200-as vérnyomással leköcsögöz sértettségében, mert nem kérek a témán kívüli linkjeiből.

Lassan fizikai képtelenség egyszerre több topic nyomon követése, mert a visszaolvasás is komoly időket emészt fel, erről volt bátor pár ember szólni.
A vége az, hogy sokan - akiket csak a szorosabb téma érdekel - inkább abbahagyják a követést, mert az ember szabadidejét, családra fordítható idejét rövidíti. Ennyi.