MGP Creative Commons License 2007.01.21 0 0 2613

Hát igen, elég kevés fogyott belőle, aztán gondolom némi gazdaságossági számítás után a C1 sorsára jutott. Én annyiból sajnálom, hogy kedvenc márkámnak így ebben a kategóriában nincs járgánya. Tekintve, hogy egyéni építők között mennyire elterjedt chopper alap az Ural boxer, és nem egy szép példányt láttam már belőle, szerintem ki lehetne hozni egy klassz gyári példányt is.

A formákról (mint izlésekről) nincs mit vitatkozni, van akinek bejön, van akinek nem. Nekem a magas kormányos verzió nagyon nem tetszett, de alacsony kormánnyal elfogadható volt a formavilága (nekem az F650CS az a Bömös amit nem bírok sokáig nézni és az R100-R ami talán az örök BMW formát jelenti). De az alacsony kormánnyal sem az első helyen lett volna, ha hasonló stilust kerestem volna.

Amin viszont sokat nevettem, hogy a német "Motoros zsaruk" sorozatban pont egy magaskormányos verzió volt végig látható....mit szenvedhetett a kaszkadör :))))

Na mondjuk a másik a Duc is pont városi cirkálásra való. De legyünk igazságosak, a csajszi motorja legalább enduró volt (Cagiva és MZ váltakozott ha jól emlékszem).

Előzmény: Macskapecér (2612)