Törölt nick Creative Commons License 2007.01.19 0 0 3014
Tekintsd rendezett visszavonulásnak: szerintem 1:1. :)

Na, megnéztem a cikket. Ennyi év után érdekes egy időutazás volt, 1994-es népszabadságot lapozgatni, háthogyismondjamcsak...

Szerintem annakidején (2001) rosszul rögzült bennem, nem szavazásról beszélt BI, hanem arról, hogy ő maga is olvasta a sajtóban megjelenő nyalatkozatokat, miszerint többen, közöttük SO is a koala ellen van. De szavazásról a szövegben szó nincs, ha a friss emlékem nem csal meg duplán. Szóval ez a menet a tiéd. :)

Viszont nem nekrológ volt, vagy legalábbis nagyon furcsa alfaja lehetett, mert a megszólított személynek, Zsuzsa néninek jelenidőben csókol kezet, akivel kibabrált a gengszterváltás, iskolaigazgatóból egy kollégiumi igazgatóvá lett és a cikk írása idején is vígan élt (vagy még most is él).

A SO topicban írt többi részével a hozzászólásodban: egyetértek.

Aszem ennyi volt a történetben. De nézzük a jó oldalát, szerintem itt az index poldilijén épelméjű jobbos nem bántotta még Solt Ottiliát. Ez is valami, ebben a lángoktól öleltben, nicht war?

:)

Azt sajnálom, hogy nem sok időm volt, s SO válaszát nem találtam meg, mert azt esetleg be is gépeltem volna a megfelelő topicba.
Előzmény: Don Alfonso (3011)