Fogak...khmmm..tegnap este pl kifejezetten örültem volna ha nincs egy foga sem a fiamnak....úgy lefejelte a kádat h elharapta a nyelvét is, ordított, folyt belőle a vér:(( tök brutál volt, párom kiabál hogy menjek be, hát nem is tudtam mire gondoljak abban a pár mp-ben amíg beértem a fürdőbe....de aztán odanyomtam neki egy hidegvizes vattapamacsot és hamar elállt a vérzés, a nyelvét nem nagyon tudom nézegetni de nem lehet vészes (evésben sem zavaraj). Pasim parája az volt, hogy biztos letört a foga, de szerencsére nem...
Na, szóval óvatosan a fogas manókkal...meg a fog nélküliekkel is.
Csabinak feljebb jöttek a következő fogacskák is, de még nem bújtak ki, csak ott dudorodnak szépen...
Jó ez az átugrom hozzád, de ha mi kiköltözünk a világ végére:) akkor én nem is tudom hogy fogok talizni veletek...vezetni nem tudok, bkv meg elég necces onnan....de azért majd igyekszem néha...meg ha jó idő lesz, akkor aki tud, eljöhetne hozzánk, addigra lesznek kinti játékok a kicsiknek.
Nyúl, ahol nyálas az arca, ott elég nehezen múlik el...:(...
Fogár, látom csak a keverés van a rajzok körül grrr....
Szóval Janka nincs 11 kg? Jól elmérték akkor, de mindegy is, így is nagyon jó súlyban van:).
Hajvágásnál hány mm-re állítjátok a gépet? Vagy hogy van ez? Nekem még nincs ilyen kütyüm, de lehet h veszünk egyet, mostantól nyírás lesz:).