Fogár Creative Commons License 2007.01.18 0 0 4607

sziasztok!

hófordulósoknak minden szépet+jót :)

szösszedés nálunk megy, vagy ha éppen leejt vm kaját amit éppen a kezébe adok annak a morzsáit szedegeti :)

bár ebben sokszor besegít a kutya is...

toria, ha nem nagy kérés, akkor javítanád Janka súlyadatát? gyanús volt nekem ez a mérés, és lemértük egy másik mérlegen, ami ugyan nem digitális...de nincs 11kg sem...szóval legyen mondjuk 10800g...az reálisabb, mint ez amit mértek.

nálunk ma nem történt semmi rednkívüli...azon túl,h voltunk suliban Jankával, ahol eltűnt vm rajzom, amit ha nem találnak meg, akkor nem adnak féléves jegyet...hiába van meg minden, ha nincs rá bizonyíték...persze ez tök jó, mert nem tehetek az egészről...mindegy, szóval járhatok be reklamálni a jegyemért. Ez a BME...

holnap az előre beharangozott szélvihar miatt nem tervezünk programot...kíváncsi vagyok ennyire durvalesz-e, mint ahogy mondják

iwiw...amúgy tényleg kicsit ilyen erőltetett...engem is sokszor olyanok jelölnek meg, akiket nem ismerek, csak esetleg egy gimibe jártunk, de kb amikor én ballagtam ő akkor került be...akikkel akarom iwiw nélkül is tartom a kapcsolatot, persze volt olyan, h vk-t megtaláltam és megérdeklődtem hogy van, leveleztünk kicsit, de ami eddig nem mélyült el- barátság,az sztem nem is fog