fcl24 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 63

szvsz, csak mert most lett "divat" az omega-3, volt is egy cikk asszem hvg honlapján, hogy 2007 az omega 3 éve, az is erről szólt. Szóval sz'tem inkább csak marketing. Persze inkább mint szívbarát megoldás nem mint idegDe ezek szerint nem mindegy, hogy milyen hosszú láncú, meg amiket Hippocampus mesélt.. 2006-ban meg minden ápdét 1-es volt. Némely ásványvízre is rányomták, nem mintha a többi hízlalna. :)

 

Ja, nekem a koleszterinem is magas, úgyhogy lehet valami ebben az telített-telítetlen zsírsav arányban. Elvileg, akkor akinek magas a koleszterinszintje hajlamos lehet a depresszióra, pb-re?

 

smileagain: én se a halolajtól várom a megoldást, csak úgy gondolok rá, mint az egyik összetevőre az egészséges agyműködéshez. Tehát magában nem biztos, hogy megoldás. Vagyis lehet, hogy valakinek pont ez az egy faktor hiányzott, és ettől lesz jobban, én komplexen, és emelt dózisban szedem az ilyen kiegészítőket (vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények stb.). És nem akarom elkiabálni, de mintha, mintha.. :)))

 

Visszatérve a topiccímhez:  (xnx) olyan 5-6 óra után múlik el a hatása, ugye? (kiv. retard) Én legalábbis úgy érzem. Emellett meg egyre jobban érzem a xnx mentes és a nyugodt időszak közötti különbséget... Akkor ez már függőség? Vagy javulok, és jobban leszedál a szer? Bár mostanában néha kihagyom az estit, mert elég fáradt és álmos vagyok, hogy tudjak nélküle aludni. (Amúgy álmomban, vagy éjjel még sose volt pánikrohamom, nem ébredtem szívdobogásra, azért is "merem"). Az gondolom nem árt, ha néha kihagyom. Illetve próbálom nyújtani a bevételek közötti időszakot. Vagy fő a rendszeresség?

Előzmény: eMM (61)