Barbex Creative Commons License 2007.01.17 0 0 49

Sziasztok!

Rég nem szólt hozzá senki ehhez a topikhoz, gondoltam, leírom az én tapasztalatomat a Bakker- rel kapcsolatban:

Rendeltem tőlük egy eukaliptus gunii- t, ami meg is érkezett és nekem már akkor feltűnt, hogy barna a töve, ez nem normális. De mivel rá volt írva, hogy most nyugalmi állapotban van, majd tavasszal erősen, és szépen kihajt, hagytam egy hetet még. Egy hét alatt olyan szinten bebarnult az egész növény, hogy felhívtam őket, hogy én ezt visszaküldöm, mert beteg. A kedves hölgy felajánlotta, hogy válasszak mást az áráért, ők ingyen kipostázzák, sőt még ajándék virághagymát is kapok és mindennek tetejébe megtarthatom a beteg eukaliptuszt is... Hát jó, belementem, választottam egy japán juhart. Jött is az ajándék hagymával együtt. Azóta ez történt: a japán juhar egészségesnek tűnik, most telel, tavasszal meglátjuk, mi lesz. Az ajándék virághagyma nem hajtott ki, elrothadt. Az eukaliptus, amit megtarthattam, szintén elrothadt rövid időn belül, kidobtam...

Szóval én nem ajánlom a Bakkert!

Ellenben a Sieberz Kft- t merem ajánlani, mert tőlük még rendes, szép, egészséges növényeket kaptam én is és az ismerőseim is!