hlorand Creative Commons License 2007.01.16 0 0 129

Kedves Dóra,

 

Hát igen, itt kezdődnek a bajok: a gond egy fél éve kezdődött, egy közgyűlésen voltam eddig, de sok értelmét sajnos nem láttam, és ezzel így van a ház nagyobbik része: kb. három óráig tartott és az egymás szidásán kívül nem sok történt.

 

A következő a forgatókönyv: az egyik cég összehív egy közgyülést, amelyet, mivel nincs meg a megfelelő létszám, egy fél óra múlva megismételnek (ez ellenkezik a jogszabályal, mert ha jól tudom, akkor csak másnap lehetne tartani a következőt) és itt a létszámtól függetlenül, leváltják a másik csapatot, és magukat jelölik meg mint kezelőt: bankszámlát nyítnak - hogy hogyan nem tudom - és egy szórólapon kérik a tulajdonosokat, hogy oda fizessenek..

 

Két napra rá a másik csapat is összehoz egy ugyan ilyen közgyülést, ahol leváltják az előző csapatot, és jön a szórólap, hogy ide kell fizetni.

 

Ez meg van spékelve olyan szórólapokkal amelyeket naponta találonk a postaládába , hogy Ők az igaziak, és  a másik csapatnak ehhez, vagy ahhoz nincs joga, ki mennyit sikkasztott, kinek a számláját zárolta a rendőrség stb.. szóval káosz!! Közben mint említettem a lakók többsége nem fizet közösköltséget (jómagam sem), és lassan csődbe megy a ház..

 

Szóval mindkét cég azt mondja, hogy Ő a jogosult - kérdésem arra irányult, hogy van -e egy hiteles harmadik fél (onkormányzat vagy hasonló intézmény) ahol meg lehet tudni, az igazságot (ha van ilyen)

 

Ellenben egy ötletet azért kaptam: érdeklődni fogok a bankoknál, remélhetőleg Ők jobban utánnanéznek ezeknek a dolgoknak!

 

Előzmény: HangaDóra (128)