Törölt nick Creative Commons License 2007.01.15 0 0 265
Nincs felétek valami olyan üzem- gyár stb. ahol van pontosan működő mázsa? Szerintem nagy lökés lenne a férjednek, ha meg tudnátok mérni a súlyát és látná, hogy fogyogat. A legjobb módszer egyébként ilyen esetben a centivel mérés! Minden hét azonos napján meg kell mérni a bal bokát, bal vádlit, bal felkart lógatva, nem muszklit mérünk:),a csípőbőséget ott ahol tényleg a legvastagabb, a derékbőséget, a mell kerületét és ilyen esetben még a nyakincáját is érdemes. Meglátod megéri! Sikerélményként fogja megélni minden leadott centijét.

Ducika gondjáról pedig annyit, hogy valószínűleg lelki eredetű a problémája, s amíg a fejében nem tesz rendet, addig nem sok esélye van a gyomorgyűrűnek sem. A gyűrű tulajdonképpen szerintem nem képes a lelki eredetű kényszerevésen segíteni önmagában. Valóban kevés étel is elég egyszerre, de szerintem napi ötszöri alkalomnál többször a gyűrűvel sem szabad táplálkozni. Az egésznapos egyfolytában evés, sajnos nem segíti a fogyást /márpedig Ő egyszer itt bevallottta, hogy egész nap csipeget, sütizik, szotyizik stb./, még akkor sem, ha csak csipegetésről van szó. Nekem volt egy kolléganőm, olyan sovány lett mint az agár, miután kivették a gyomra kétharmadát. DE: nem evett, csak napi háromszor s akkor is icipicit, azután is, miután ez megtörtént, s szépen lefogyott, bár ezt ugye nem önszántából tette. Duccikát nagyon sajnálom, de először meg kell tanulnia a problémáit nem az étel élvezetével megoldani, hanem végiggondolni, hogy hogyan lehetne másképp. Most biztosan azt hiszed, hogy marhaságokat beszélek, de nekem mindegy, hisztek amit akartok. Vannak emberek, akiknek nem az étel az életükben az egyetlen, amibe örömüket - bánatukat bele tudják folytani, legalább addig teljesen boldognak érzik magukat amíg esznek. S hogy miért mondom ezt? Azért, mert ezen már én is átestem és most vagyok a felismerés utáni gyógyulási fázisban.
Szóval Duccika! Nézz az evés mögé, hátha megtalálod az okát a boldogtalanságodnak, amit csak és kizárólag Te tudhatsz./Boldogtalanok úgy is lehetünk, hogy nem gondolunk naponta rá, hogy mitől, csak ott van mélyen az agyunkban, mint a tüske, amit nem tudunk kihúzni./ Ha megtalálta és orvoslod,
magától fognak a kilóid leolvadni. Hajrá!!
Előzmény: F.S.ancsi (262)