quilla Creative Commons License 2007.01.15 0 0 1915

Hat olyan sokat nem kell hordani ot szerencsere, 3 evesen ott kapta (meg elotte is mindent) es ugy beszeltuk meg az ottani regi gyerkedokival, hogy akkor maradunk a magyar protokollnal, ha mar azt kezdte el es nem havonta kell neki kapnia, mintha bebi lenne, na azt azert nem csinalnam igy vegig :)

Oviban kertek az oltasokat, de hat nalam a magyar oltasi konyve, ok leginkabb a tetanuszon lovagoltak, de elfogadtak a magyar kiskonyv bemutatasat, es valoszinu, eddig ugy nez ki, hogy a sulinal ugyanez van, nekik is megfelel a magyar oltasi rend, a lenyeg, hogy tudjam igazolni, hogy megkapta. Szoval nincsen neki itteni egeszsegugyi konyvecskeje. Mondjuk gyerekorvosunk sincsen, a centro de sudeba valo bejelentkezes is igen kacifantos es tobb koros volt, ugyhogy nem eroltettem. Van helyette SAMS de meg nem volt szuksegunk, hogy menjuk, ugyhogy szegeny csori gyereknek semmi ilyen jellegu portugal papirja nincs. De gondolom sulikezdeshez ugyis kell orvosi igazolas, akkor el kell menjunk es akkor nem tartom kizartnak, hogy nekunk is megcsinaljak... a csuda tudja :)

 

Utazas: mi csak harman vagyunk ra, viszont nekunk a repuljegy eleve erezhetoen dragabb mint nektek, az atszallasok miatt :(, ugyhogy lehet, hogy nekunk is gazdasagos lenne kocsival menni.

Előzmény: linha (1914)