certaldo Creative Commons License 2007.01.15 0 0 1898
Sziasztok!
Ahogy közeleg az időőpont, egyre többet csüngök a neten. Tegnap pl. eszembe jutott megnézni, mik a biztonsági intézkedések, amik pillanatnyilag érvényesek repülés-ügyben.
Háááát, nem vagyok teljesen boldog. Azt írja, hogy:

"A biztonsági átvizsgálás után, az utasok nagy többsége ugyanúgy vásárolhat, mint eddig. Az ellenőrzési pontokon túl, az utasok továbbra is bármilyen folyadékot (italt, parfümöt, stb) vásárolhatnak a repülőtéri boltokban. Az EU majdnem mindegyik reptéren történő átszállás esetén a vásárolt folyadékokat az utas magával is viheti, de csak azzal a feltétellel, hogy a boltban speciálisan lezárt zacskót nem nyitja ki az átszálló reptér utasbiztonsági átvilágítása előtt.

Ugyanakkor az EU néhány repülőterén átszálló utasok nem vihetnek tovább magukkal folyadékot, még olyat sem, amit a reptéri boltokban vásároltak. Részletes információkért kérjük utasainkat, forduljanak a reptéri boltok személyzetéhez."

Na most. Mi ugye Brüsszelben fogunk "tranzitvárni" nehány órácskát. Tudja valaki, hogy "az EU néhány repterén"-be mi számít bele? Biztosan megőrülök, ha a portóik biztonsági okokból nem jöhetnek haza. :(((