cavecat Creative Commons License 2007.01.14 0 0 706

elolvastam.

nem értek vele egyet.

a topikrombolóra "megsemmisítő csapást mérve" semmi mást nem tesz a kedves topikoló, mint segít rombolni a topikot. Olyan témáról ír, ami nem tartozik ebbe a topikba, offol. szándékosan, huzamosabb ideig. ez a topikot csupán olvasni vágyót baromira zavarhatja. érdekes volt a téma, aztán átment az egész "huzakodjuk Munkanélkülivel"-játékba, és ehhez nem elég, ha Munkanélküli írogat, ehhez a Ti hathatós segítségetek is kell(ett).

szerintem az ilyen békákat vagy le kell nyelni, vagy ha nagyon böki az ember csőrét, ki kell töröltetni. az nem fogja a Munkanélkülihez hasonlóakat eltántorítani, ha "odavetik a topiktársak haragjának", hiszen épp az a célja, hogy mindenki vele foglalkozzon, és ő - szintén megsemmisítő csapásokkal - visszavághasson.

azt is gondolom, hogy ha a huzakodók közül bárki fut modiért, az elég visszás. (Talán bele se kellett volna kezdeni, ha meg mégis, utána nem visszakozni.)

Én viszont mint csupán olvasó, szeretnék a topikban a címnek megfelelő témájú hsz-eket olvasni, és ha nem ilyet találok itt, azt hiszem jogom van a moditól takarítást kérni.

Nem meggyőzni akarlak, Neked más a véleményed, nekem meg ez, van ilyen.;)

Én a jövőben is fogok moderációt kérni, ha úgy érzem helyénvalónak.

Előzmény: taormina1 (704)