1.4 Elite Creative Commons License 2007.01.14 0 0 6022

Jó!

Jogi kiskapuk segitségével, megmagyarázható a vipera. De akkor miért nem dobáltatok dobócsillagot, vagy használtatok sokkolót? Esetleg "nundzsaku"-t?

Azok is csak nekem halandónak tilosak, és különösen veszélyesek, nektek pedig egyenrangúak a viperával. Mivel egy kategóriába tartoznak!

 

Számomra az a felháboritó hogy megveri, ott hagyja. Nincs is kit feljelenteni! De ha előállitás közben verik meg(erre is volt példa bőven), akkor csak van nyoma, hogy ki varrta be azt az embert? Hát kinek képzelik magukat azok, akik csak megvernek egy embert, később érkezők az okát, előzményeit sem tudva ütik, vágják, majd otthagyják a földön. Tehát rendőri intézkedésre sor sem került, csak kényszeritették egy darabig, aztán tovább mentek.

 

 

És utánna, este, vizes ruhájú emberek után kutatva szétvertek több szórakozóhelyet. Mert aki vizes, az ugye ott volt. Gratulálok! Ott volt az is, aki kővel dobált, meg az is, aki csak állt és nézett. Nem ugyanaz a kettő. De éjjelre egyé vált a vizes ruha miatt.

 

Egyébként a saját pit bull-ját is bevethetné a kutyás rendőr, mert a rendszeresitett németjuhász szarni ment nem? Eszem megáll, hogy ebben az országban ilyen emberek nem hogy rendőrök lehetnek, de még szabadon járhatnak!