pingvin10 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 363

Ne csináld már!:) Én úgy gondolom, hogy eltekintve azoktól, akik már esetlegesen évek óta űzik e sportot, hazánkban a rugby terén nincs túlzottan sok tájékozott ember. Sőt, én úgy érzékelem, hogy az amúgy igen jó teljesítményt nyújtó szakkomentátorok sincsenek olyannyira képben a mindennapi, nemzetközi rugby kapcsán,tán célszerűbb úgy fogalmazni, hogy az ő tájékozódási forrásaik sem sokkalta szélesebbek mint a mieink- de ez korántsem biztos, hogy így van. Én kifejezetten örülök, hogy végre találtam egy-két embert, akivel eszmét lehet cserélni e sportágról. Játszani úgysem fogom soha, de ettől függetlenül legalább annyira érdekel, mint a futball vagy épp a tenisz, sőt!:) Biztos nem véletlen, hogy órákat töltök a különböző rugby-vel foglalkozó oldalakon statisztikákat böngészve.:) És a tavalyi HC finálét látva azt is elhatároztam, hogy egyszer mindenképp szeretnék eljutni- ha nem is egy döntőre, de - egy-két külföldi meccsre mindenképp.

Soraidban azt szűrtem le, hogy lényegében egyetértünk az erőviszonyokkal kapcsolatban.

Az vitán felül áll, hogy a Tou és az Ulster elleni győzelmek bravúrteljesítményként aposztrofálhatóak, de épp amiatt, hogy egyelőre nem láthatunk olyan sok meccset ( nem mintha elégedetlen lennék:), a Top14-ből pedig abszolút semmit, pontosan nehéz helyére tenni, hogy ezek a győzelmek, ill. főleg a Tou elleni mennyit ér.

Egy ír-walesi döntőt én is megtekintenék, kiegyezhetünk egy Munster-Llanelli döntőben?:)

 

Válogatott szinten (az AB maximális imádata mellett persze:) ír fan vagyok. És hát, amit az angolok az elmúlt időszakban nyújtottak.... kíváncsi vagyok, Ashton mit kezd majd a fiúkkal.

 

Technikai jellegű kérdés: nem tudsz esetleg olyan oldalról, ahol régebbi HC-meccseket, a Leicester-féle duplát vagy az első finálékat le lehet szedni? Olyan érzésem van a torrent- és egyéb oldalak látogatása során, mintha 2004-2005 előtt nem is létezett volna a sorozat. ( Gondolom azért már a kezdetektől közvetítették valamilyen formában.)

Előzmény: -gege- (362)