Vanessa_ Creative Commons License 2007.01.12 0 0 338

Majdnem elfelejtettem. Egy ötlet  ha valaki zselevel akar leönteni gyumölcs, vagy mås tortåt, de a tortånak nincs pereme. Nekem mindig lefolyt regebben.

most ha gyumölcstortårol van szo, mint a målnås pl, akkor a tetejere szånt zselet megfözöm, majd szinte teljesen kihutöm, de azert folyekony meg. A tortåt körbenyomom jo alaposan tejszinnel, majd fagyott/!!!) gyumölccsel megrakom. aztån zsutty a zselet. A habperem megtartja, de mivel a gyumölcs jeghideg, azonnal meg is szilårdul a zsele. Ha valamilyen krem van a torta tetejen, de zselezni akarom, elötte 10 percre beteszem a melyhutöba, majd krem, vagy habperem, es mehet is a majdnem teljesen hideg zsele rå.

ha nem tul vastagonm teszem, azonnal megköt. Nekem bejött ez a fortely:)