ebicikli Creative Commons License 2007.01.11 0 0 279
Sziasztok!

Nyáron voltam egy barátomnál Kínában egy hónapot, és ott szerettem bele az elektromos járművekbe. Kínában nincsenek benzines (büdös) robogók, csak elektromos robogókkal, motorokkal közlekednek. Áll az ember a 2*4 sávos út mellet, amit 2*2 sáv bicikli út ölel körül, és azt látja, hogy csak ezen elektromos járművek közlekednek, méghozzá hangtalanul! Úgy árulják őket, hogy az elektromos kerékpár kereskedésekből 200 db dől ki az utcára! Ez előtt én nem is tudtam róla, hogy ilyen termékeket lehet már itthon kapni. Azóta komolyan elkezdtem foglalkozni a témával, és nyitottam egy kiskereskedést is. Körbejártam a hazai importőröket, és próbáltam a minőséget keresni (nem volt egyszerű). Egy szerelő barátommal ketten visszük az üzletet, 12 fajta terméket tartunk jelenleg. (ez volt a reklám helye, bár nem tudom ez mennyire szabályos, de ha nem, akkor majd moderálják).

Szeretném azt, hogy egyre többen megismerkedjenek az elektromos kerékpárok előnyeivel (és hátrányaival egyaránt), és így a megfelelő felhasználói réteghez eljusson az info.

Előző hozzászólónak üzenem, hogy intézem neki a már kiselejtezett elektronikát!

Várnám az ötleteket a jövőbeli termékválaszték kialakításához, amennyiben vannak "szakmai" kérdések szívesen válaszolok rá, ha tudok! És szívesen adok tanácsokat, de én is azt mondom, hogy menjen be az ember az üzletbe, és próbálja ki a termékeket, próbáljon ki több terméket mielőtt vásárol! (nálam ezt egy helyen megteheti)

Üdv:

András